Com a casa, enlloc!
Gràcies als Split de Paret Inverter de FUJITSU

  • Considerada com una de les gammes més àmplies del mercat en el seu segment, inclou models amb classificació energètica A+++ i opcions basades en el gas refrigerant R32, el més ecològic i eficient del mercat.
  • Entre les funcions avançades destaquen la manera “Low noise”, que redueix el nivell sonor de la unitat exterior, i el sensor de moviment de Fujitsu, que detecta la presència de persones en una estada i regula automàticament el funcionament de la unitat a les necessitats reals.

Barcelona, 24 de juliol de 2018

Com a casa, en cap lloc! Per a Fujitsu el més important són les persones i per a elles presenta climatizadores dissenyades per crear un entorn de benestar el cada llar. Fidel a aquesta filosofia, la tecnologia Split de Paret Inverter de Fujitsu ofereix un rendiment òptim, alhora que neta i desinfecta l'ambient, i tot amb un mínim consum energètic.

Considerada com una de les gammes més àmplies del mercat en el seu segment, inclou models amb classificació energètica A+++ i opcions basades en el gas refrigerant R32, el més ecològic i eficient del mercat. Entre les funcions avançades destaquen la manera “Lownoise”, que redueix el nivell sonor de la unitat exterior, i el sensor de moviment de Fujitsu, que detecta la presència de persones en una estada i regula automàticament el funcionament de la unitat a les necessitats reals. Per la seva banda, la sèrie Slide destaca pel seu disseny elegant i discret i unes dimensions ultracompactes.

Les unitats interiors estan equipades amb un bescanviador multicanal d'alta densitat en l'evaporador, que incrementa l'eficiència en fred i en calor. A més, gràcies al disseny del panell frontal, amb una àmplia superfície d'aspiració, i la seva turbina d'alta eficiència són capaces d'impulsar un major flux d'aire.

Les unitats exteriors disposen de l'exclusiva tecnologia V-Pam dels models de Fujitsu que, al costat de la utilització de compressors i ventiladors DC, permeten obtenir rendiments molt superiors a altres sistemes Inverter, amb un menor consum energètic. Destaca també la funció “10º Heat” que impedeix que la temperatura baixi de 10ºC, mantenint un mínim nivell de temperatura que ens ajudi a recuperar ràpidament la sensació de confort.

La gamma més completa

Els Split de Paret Inverter Nocria X de Fujitsu(ASY 25-35 Ui-*KX) canvien les regles de l'aire condicionat, amb un sistema de triple ventilació, frontal i lateral, que produeix una suau brisa, silenciosa i saludable. Amb una classe energètica A+++ i l'ús del gas R32, ofereixen la millor combinació d'eficiència energètica i sostenibilitat.

A més del seu sistema de distribució de l'aire totalment revolucionari, els Nocria X inclouen característiques exclusives com a ajust intel·ligent de temperatura, que detecta canvis en la temperatura ambiental per zones; sistema intel·ligent de gestió energètic que inclou l'apagat automàtic de l'equip; radio control i control via WiFi; control per veu que permet manejar l'equip a les fosques o per persones discapacitades; sistema de bloqueig per a nens; sensors de temperatura a distància i per a automàtic en cas de funcionament anòmal que evita avaries; neteja automàtica dels filtres i menys necessitat de manteniment, cada 24 mesos.

Per la seva banda, els sistemes Split de Paret Inverter KG, que tenen una classe energètica A+++, utilitzen gas R32, un SEER de 8.5 i un SCOP de 5.1, ofereixen un mínim nivell sonor i la manera “Super Quiet”, que converteix qualsevol estada en un espai molt més confortable gràcies al disseny de les seves noves llepis. La sèrie KM, que també té classe energètica A+++ i utilitza gas R32, destaca pel seu disseny optimitzat dels seus ventiladors, que permeten reduir la profunditat dels equips fins als 222 mil·límetres.

La sèrie Slide LT de Fujitsu, disponible en dues potències (2500W i 3.500W en fred I 3.200 W i 4.000W en calor), es converteix en un element decoratiu més, gràcies al seu elegant i discret disseny, així com les seves dimensions ultra compactes. A més del seu estil avantguardista, els Slide LT són sinònim de silenci i d'estalvi energètic, gràcies a la seva classe energètica A+++, reduint el consum fins a 40% menys respecte a altres sistemes no inverter, gràcies, entre altres funcions, al Human Sensor o detector de moviment que incorpora.

SINF 0543 EUROFRED 180724 Noti

Per la seva banda, els Split de paret Inverter Sèrie Slide LU destaquen pel seu disseny avantguardista i mesures ultra compactes, a causa del desenvolupament d'un innovador bescanviador de calor d'alta densitat, que ha permès reduir a sol 185 mm el fons dels equips i incrementar en un 20% l'estalvi energètic. Així mateix, en manera calefacció, el funcionament òptim es manté en condicions de fins a menys 15º. S'ofereix en dues configuracions, de 3.200W i 4.000W.

Els Split paret invertir Sèrie LMC, amb quatre models amb potències de 3.000W a 5.000W, ofereixen un disseny compacte i estilitzat, que els converteixen en un element decoratiu més en qualsevol estada, amb unes dimensions ultra compactes. Els equips disposen de la Funció Power Diffuser que ofereix màxim confort expulsant l'aire fred en horitzontal i el calent en vertical. A més, poden funcionar 20 minutos a màxima potència en manera refrigeració o calefacció, la qual cosa permet aconseguir el confort de l'estada en amb prou feines uns minuts.

La Sèrie LLCE, amb un nivell sonor de 22 dB, s'ofereix en dues potències, de 3.000W i 4.000W. Aquests equips ofereixen una pràctica programació horària amb 4 combinacions d'encès i apagat, manera Super Quiet, ultra silenciós i manera econòmica on el termòstat puja la temperatura gradualment 1 grau en refrigeració.

La gamma es completa amb els Split de Paret Inverter LF que ofereixen alta eficiència i climatització confortable. Gràcies a la funció “Power Diffuser”, la sortida d'aire fred es realitza de manera horitzontal per evitar la sensació de fred directe i l'aire calent s'adreça en vertical creant una sensació agradable de calefacció. Els equips inclouen un filtre d'ions deodorizant de llarga durada i un filtre antibacteries. Gràcies a la generació d'ions, el filtre redueix l'oxidació i neutralitza eficaçment les possibles males olors de l'ambient. Disposen també de la funció “10ºC Heat” que impedeix que la temperatura baixi de 10º, la qual cosa permet recuperar ràpidament la sensació de confort.

Per a més informació, consulteu www.eurofred.com


 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0543_EUROFRED_180724.pdf)SINF_0543_EUROFRED_180724.pdf[ ]545 kB