HITECSA climatitzarà la fàbrica de
Magneti Marelli de Barberà del Vallès

SINF 0541 HITECSA 180719 Noti 2

Magneti Marelli, la gran marca italiana dedicada al disseny i la producció de sistemes i components d'alta tecnologia per al sector de l'automoció, ha tornat a confiar en Hitecsa CoolAir per a la climatització de les instal·lacions de la seva fàbrica en Barberà del Vallès, Barcelona.

Per a aquest projecte, han comptat amb les nostres refredadores de la gamma ADVANCE, per a una potència frigorífica total d'1.313 kW.

Es tracta de refredadores d'aigua monobloc condensades per aire, d'alta eficiència, especialment indicades per a instal·lacions de grans potències. Dissenyades per a la seva instal·lació a la intempèrie, bé en terrasses o sòl, estan equipades amb ventiladors axials i compressors de cargol, que permeten un ampli rang de potències.

 SINF 0541 HITECSA 180719 Noti 1

Magneti Marelli subministra tots els fabricants d'automòbils capdavanters a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud i Àsia. Optimitza el coneixement transversal en el camp de l'electrònica per desenvolupar sistemes intel·ligents i solucions que contribueixin a l'avanç de la mobilitat dels vehicles.

Flexibilitat, rapidesa, suport, qualitat... Hitecsa Cool Air s'adapta a les necessitats dels seus clients, tant en termes de terminis de lliurament com en característiques específiques dels seus projectes, i ofereix el millor assessorament pre i post-venda amb la màxima qualitat.

 

Per a més informació, consulteu www.hitecsa.com


 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0541_HITECSA_180719.pdf)SINF_0541_HITECSA_180719.pdf[ ]423 kB