EUROFRED dissenya i equipa una gelateria La Jijonenca
al Centre Comercial Maremagnum de Barcelona

  • Un local orientat a l'atenció directa dels vianants en el qual destacarà una gran vitrina de gairebé set metres de longitud que permetrà tant exposar el producte com servir de mostrador per a l'atenció simultània a un gran nombre de clients.

  • La vitrina New Millennium de ISA, amb un disseny decidit i sintètic, troba el seu hàbitat ideal en els ambients d'estil modern i contemporani com els quals planeja la cadena de gelateries La Jijonenca.


Barcelona, 23 de juliol de 2018

La Jijonenca, una de les marques capdavanteres en gelats artesans, amb 45 anys d'experiència a Espanya, ha inaugurat a principis de 2018, al Centre Comercial Maremagnum de Barcelona, un innovador projecte de gelateria i pastisseria en el qual ha comptat amb la col·laboració de Eurofred, tant en el disseny tècnic de l'establiment i la definició de les necessitats del punt de venda, com en el subministrament de la maquinària d'exposició.

La Jijonenca ocuparà una cantonada que dóna al carrer per als vianants central de Maremagnum, la principal zona gastronòmica del centre comercial. Un local orientat a l'atenció directa dels transeünts en el qual destacarà una gran vitrina contínua de gairebé set metres de longitud que permetrà tant exposar el producte - dues terceres parts de gelat i la resta de pastisseria - com servir de mostrador, per a l'atenció simultània a un gran nombre de clients.

 SINF 0542 EUROFRED 180724 Noti

New Millenium

El conjunt, integrat per tres mòduls plug-in sense separacions de la vitrina New Millennium, ofereix unes excel·lents prestacions en qualsevol condició ambiental de treball, ja que han estat testades en classe climàtica 7 (+35°C de temperatura ambient - 75% d'humitat relativa). A més de la fiabilitat del fabricador ISA, els materials d'alta qualitat utilitzats en la seva construcció i el regulador digital de temperatura predisposat per -20°+2°C-, garanteixen una relació ideal entre eficiència i consum. Aquestes qualitats són claus per a una degustació òptima dels gelats de la Jijonenca, ja que el Centre Maremagnum està situat en el Moll Espanya del Port Vell de Barcelona, on tant la humitat de l'aire, com la temperatura són elevades; especialment en els mesos de major consum de gelats.

Les vitrines New Millenium destaquen a més per la seva versatilitat, ja que es poden adaptar a les necessitats específiques de cada client i cada local, optimitzant la inversió. A més, gràcies a la seva avançada tecnologia -over-room- permet l'exposició òptima del gelat i la seva conservació, mantenint la mateixa temperatura en totes les zones de la vitrina i cubetes de gelat, evitant el baf i el empañamiento que es produeix en els cristalls quan la humitat de l'aire o la temperatura ambiental són molt elevades. D'altra banda el disseny decidit i sintètic d'aquestes vitrines, així com la superfície expositiva inclinada de les cubetes de gelat, brinden al producte el màxim food appeal possible.

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0542_EUROFRED_180724.pdf)SINF_0542_EUROFRED_180724.pdf[ ]475 kB