CONVENCIÓ COMERCIAL DE
KEYTER TECHNOLOGIES

4 de juliol de 2018

KEYTER Technologies va celebrar els dies 2, 3 i 4 de Juliol la seva Convenció Comercial Nacional de Climatització a la seva seu en Lucena (Còrdova). KEYTER com a fabricant d'equips de climatització industrial de capital 100% espanyol, és un clar exemple d'aposta pel creixement tecnològic i industrial al nostre país en aquests últims anys de convulsió econòmica viscuts.

Més de 40 professionals de la xarxa tècnica-comercial nacional van compartir aquests dies de treball de mà del Director Comercial, Francisco Raya, en la qual es va presentar l'important avanç de KEYTER com a fabricant referent al mercat nacional de climatització, i desenvolupant els eixos estratègics per a l'expansió de l'empresa en el proper any. 

KEYTER es centra en la innovació i diversificació de producte d'alta qualitat i una decidida orientació al client a través de la seva flexibilitat i servei al llarg de la cadena de valor.

En aquesta trobada es va presentar el seu Nou Catàleg 2018-2019 sota el lema “la climatització és verda” on KEYTER demostra una vegada més el seu gran compromís amb el compliment de les Normatives Europees ErP sobre Ecodiseño, reduint els consums d'energia dels equips, i la Normativa F-Gas, de reducció d'emissions de gasos fluorats reduint l'efecte hivernacle.

 

SINF 0540 KEYTER 180719 1

Entre les seves NOVETATS de producte destaquen la gamma de Rooftops PERSEA i una àmplia gamma d'equips compactes amb tecnologia Full INVERTER per aconseguir la màxima eficiència energètica, així com Rooftops amb gasos de baix GWP com el R513A totalment innovador al mercat. Pel costat de solucions hidròniques, KEYTER ofereix una diversitat enorme de solucions de Bombes de Calor multiscroll amb gasos de baix GWP com el R513A i el R452B, i l'ampliació de Refredadores amb compressor de cargol tant condensades per aire com per aigua amb refrigerant R1234ze.

SINF 0540 KEYTER 180719 2

KEYTER ha estat certificada recentment pel programa EUROVENT confirmant el seu compromís d'integritat i transparència en les solucions que oferim als nostres clients.

Aurelio García, president de KEYTER Technologies, va clausurar la convenció felicitant als presents pels excel·lents resultats obtinguts en els últims mesos, posant en relleu la importància d'orientar l'activitat a la satisfacció dels nostres clients.

Per a més informació, consulteu www.keyter.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0540_KEYTER_180719.pdf)SINF_0540_KEYTER_180719.pdf[ ]346 kB