MITSUBISHI ELECTRIC firma un acord
de col·laboració amb la CEOE

  • Ahir va tenir lloc a Madrid la signatura d'un acord de col·laboració entre la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i l'empresa capdavantera del sector de l'aire condicionat i la climatització, Mitsubishi Electric Europe B. V. Sucursal Espanya. 

  • L'acte va ser protagonitzat pel President de la CEOE, Sr. Joan Rosell, i pel Sr. D. Masami Kusano, President de l'entitat i Sr. Pedro Ruiz, Director General de la mateixa.


Madrid, 18 de juliol de 2018

A l'acte es va establir un marc de col·laboració que contempla diferents línies d'actuació centrades en diferents activitats, iniciatives i programes, com a Medi ambient, R+D+I, Societat Digital, Indústria/Energia, Seguretat Social/PRL, Formació, Educació, Responsabilitat Social Corporativa, etc.

Entre altres, l'acord contempla la participació de la signatura japonesa de fins a 20 Comissions, Consells i 43 Grups de Treball que conformen la CEOE, proporcionant-li interlocució d'alt nivell amb les diferents organitzacions governamentals i fomentant així la defensa dels interessos empresarials i la influència de Mitsubishi Electric Aire Condicionat, fins i tot en l'àmbit del Consell, el Parlament i la Comissió Europea.

A més, Mitsubishi Electric serà participi de la gran relació que manté CEOE amb la resta d'organitzacions empresarials que conforma BUSINESSEUROPE (la gran Organització Empresarial Europea) i podrà exercir la seva presència a través dels 51 grups de treball que la conformen.

De la mateixa manera, Mitsubishi Electric Europe B. V. Sucursal Espanya podrà participar en les Delegacions Empresarials Internacionals que organitza la CEOE i rebrà suport i ajuda a la internacionalització a través de les ambaixades, de la Xarxa d'Organitzacions Empresarials Iberoamericanes (CEIB) i europees (BUSINESSEUROPE), així com de les 149 organitzacions empresarials que componen l'Organització Internacional d'Ocupadors (OIE) a tot el món.

El pla d'acció conjunt prevé, a més, la participació per part de Mitsubishi Electric Europe B. V. Sucursal Espanya en els projectes en els quals està immersa la CEOE (Promociona, Transformació Digital, Reducció de Càrregues Administratives, Formació, Prevenció De Riscos Laborals, FP Dual, Etc.).

SINF 0538 MITSUBISHI 180718 Noti

Per a més informació, consulteu www.mitsubishielectric.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0538_MITSUBISHI_180718.pdf)SINF_0538_MITSUBISHI_180718.pdf[ ]145 kB