DAITSU Portable, l'aire acondicionat
que t'acompanya

  • Els nous equips portàtils Daitsu Portable garanteixen el confort en qualsevol lloc de la casa i ho fan amb un elevat estalvi energètic i respecte pel medi ambient, amb una classificació d'eficiència energètica A.


Barcelona, 17 de juliol de 2018

Els nous equips portàtils Daitsu Portable garanteixen el confort a qualsevol moment i lloc, gràcies a les seves discretes rodes i al tub de descàrrega flexible que incorpora.

A més, ofereixen un elevat estalvi energètic i màxim respecte al medi ambient, amb un model de la gamma equipat amb gas refrigerant R32, el més ecològic del mercat.

Amb una classificació d'eficiència energètica A, els Daitsu Portable ofereixen màxima flexibilitat. La gamma inclou tres models, amb diferents potències, para climatizar espais de fins a 25 metres quadrats. El de menor potència utilitza el gas refrigerant ecològic R32; altres dos models incorporen el refrigerant R410A, que ofereix també un mínim impacte en el medi ambient. El més potent incorpora també un sistema de calefacció de bomba de calor, amb funcions auto, refrigeració, deshumidificació, ventilació i calefacció.

El nou Daitsu Portable es posiciona amb força en dos mercats emergents: la climatització domèstica basada en el gas refrigerant R32, més eficient i ecològic, i la climatització portable de nova generació, potent, pràctica i polivalent.


R32

El gas refrigerant R32 ofereix múltiples avantatges. La primera és que el seu potencial d'escalfament global (PCA) és només un terç del que tenen els actuals models de R410. A més, en ser ecològic, està gravat amb menys imposats que el R410, per la qual cosa el manteniment serà també 3 vegades més barat. En tractar-se d'un gas 100% puro, el seu reciclat és molt més barat i eficient, i redueix al màxim els residus associats a la seva reutilització. El R32 també guanya en eficiència respecte al R410 a temperatures exteriors baixes i els equips que ho utilitzen requereixen una menor càrrega.

SINF 0537 EUROFRED 180717

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0537_EUROFRED_180717.pdf)SINF_0537_EUROFRED_180717.pdf[ ]340 kB