Convocats els Premis Nacionals
d'
Arquitectura Avançada 2018

  • La fira d'innovació pel sector de l'edificació obre la convocatòria per guardonar les propostes més innovadores als The Advanced Architecture Awards 2018

  • La inscripció està oberta fins al 27 de juliol i pot participar-hi qualsevol professional o acadèmic del sector de l'edificació


Barcelona, 10 de juliol de 2018

REBUILD 2018, la plataforma dedicada al sector de l'edificació que aterra aquest any a Barcelona, anuncia la convocatòria per participar en els Premis d'Arquitectura Avançada 2018 que se celebren en el marc de la fira els propers 26 al 28 de setembre en el CCIB.

Els premis suposen un reconeixement per als professionals de la indústria i volen guardonar el treball, lideratge i esforç d'aquelles empreses i professionals que aposten per la trasformació, disrupció i innovació en el sector de l'edificació.

The Advanced Architecture Awards 2018 premiaran aquelles propostes que a través de nous materials generin productes alternatius, als equips més eficients, als sistemes d'edificació concordes amb criteris de sostenibilitat o als processos operatius que ajudin a una industrialització de la seva producció.

Ser capaç de crear una experiència nova com a client i usuari dels espais proposats o nous models de negoci en un sector com l'edificació, tradicionalment contrari al seu desenvolupament i innovació, seran un altre dels aspectes que es tindran en compte en les candidatures presentades als AdvancedArchitecture Awards 2018.

REBUILD es convertirà en un espai únic d'innovació per dinamitzar el sector de l'edificació, la rehabilitació i l'eficiència energètica d'habitatges i edificis. En aquesta línia, els premis recompensaran aquelles iniciatives que apostin per la innovació i la millora constant en els processos que conformen el cicle de vida de l'edificació.

REBUILD 2018 i els Premis Nacionals d'arquitectura avançada estan en la confluència entre el disseny i la tecnologia, innovació de materials i la sostenibilitat. Els reconeixements seran per a tot el cicle de l'edificació. Des de projectes amb arquitectura avançada passant per l'execució a través de la construcció 4.0 i l'experiència d'usuari a través de l'interiorisme.

Les propostes que seran considerades i admeses per participar en els Premis d'Arquitectura Avançada 2018 han de respondre a les següents categories:

  • Innovació de producte, servei i/o material.
  • Millor experiència d'usuari gràcies a una intervenció arquitectònica/interiorista disruptives.
  • Transformació digital i nous models de negoci en el sector de la construcció.
  • Projecte i/obra d'arquitectura digital avançada/construcció 4.0.
  • Professional de l'any

Els guardons The Advanced Architecture Awards 2018 estan dirigits a qualsevol tècnic, professional, expert, acadèmic, ens públic, estudi d'arquitectura o empresa del sector de l'edificació que aposti per la innovació en qualsevol dels processos que conformen el cicle: promoció, programació, planificació, projecte, càlcul, construcció, manufacturació, instal·lació, manteniment, operació, construcció, etc.

Les propostes per optar als Premis d'Arquitectura Avançada 2018 es poden presentar fins al 16 de juliol inscrivint-se al següent link: https://www.rebuildexpo.com/awards/formulario/

REBUILD 2018 comptarà amb un destacat showroom on les principals firmes presentaran els seus nous materials i solucions en sostenibilitat, nous sistemes constructius i tecnologies que impulsaran la transformació del sector els propers anys. Així mateix, REBUILD 2018 explicarà el proper mes de setembre amb el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major congrés sobre construcció avançada a nivell europeu.

SINF 0536 REBUILD 180710 Noti

 

Per a més informació, consulteu www.rebuildexpo.com


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0536_REBUILD_180710.pdf)SINF_0536_REBUILD_180710.pdf[ ]164 kB