VIATGE AMB CLIENTS D'ESPANYA

Bosch Termotecnia convida als seus clients a Portugal
per conèixer l'origen de les seves noves solucions

  • L'àrea Comercial de Bosch Termotecnia ha organitzat una visita amb clients d'Espanya a la fàbrica Bosch Termotecnologia S.A. de Aveiro.
  • Durant la visita, els clients van poder conèixer el funcionament de la instal·lació Climate 5000 VRFde Bosch amb la qual es climatiza el nou Centre de R+D de la fàbrica.

Madrid, juliol de 2018

L'àrea comercial de Bosch Termotecnia, divisió pertanyent al Grup Bosch, ha obert les portes de la seva fàbrica Bosch Termotecnologia S.A. en Aveiro (Portugal) perquè els seus clients d'Espanya poguessin conèixer de primera mà els treballs que realitzen i els últims avanços en els seus processos de producció.

Per a això, Bosch va organitzar un viatge Madrid - Porto, des d'on el grup de clients i responsables de Bosch es va traslladar al centre de producció i de competència de Bosch en Aveiro per a solucions de A.C.S.(calderes, bombes de calor i escalfadors), sent responsable del disseny i desenvolupament dels nous productes, així com la seva producció i comercialització.

En ella, els clients van descobrir el nou Centre de Recerca i Desenvolupament (R+D) que la marca inaugurava recentment, i en el qual es treballa per continuar oferint les solucions més innovadores i les últimes tecnologies d'avantguarda, com a resposta de la marca a les noves tendències del sector.


Visita a una instal·lació de VRF
Durant la seva visita al centre de R+D, els visitants van poder veure des de dins la completa instal·lació d'Aire condicionat i sistemes VRF, concretament, els equips de la gamma Climate5000 VRF de Bosch amb la qual es climatiza el Centre. Els sistemes estan formats per unitats exteriors i per unitats interiors, que poden utilitzar-se tant per a refrigeració com per a escalfament.

SINF 0535 BOSCH 180704 Noti

 Per a més informació, consulteu www.bosch.com


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0535_BOSCH_180704.pdf)SINF_0535_BOSCH_180704.pdf[ ]780 kB