VISITA A LA OBRA

NOU INSTITUT DE RECERCA DE SANT PAU


Barcelona, 4 de juliol de 2018

En virtut del conveni de col·laboració signat amb la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció, els socis d’ACI van poder assistir a la visita d’obra del Nou Institut de Recerca de Sant Pau, ubicat dins el recinte modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Va comptar també, amb la participació de les empreses adherides a la redacció del projecte.

Tots els assistents es van trobar a l’exterior de l’edifici, on els tècnics de l’obra van fer una breu explicació de l’estructura de l’envolupant, emfatitzant en les característiques tècniques i estètiques del conjunt.

Una de les peculiaritats del projecte, és la ubicació del nou recinte que permetrà la contínua relació dels més de 200 investigadors de l’Institut de Recerca amb els professionals assistencials que es troben a l’edifici annex de l’Hospital.

Seguidament, es va accedir a l’interior de l’edifici, on es va realitzar un recorregut per les diferents plantes i espais. Es va complementar la visita mitjançant una explicació constructiva i funcional les diferents instal·lacions, materials i acabats de cada zona.

SINF 0533 CAMBRA 180704 Noti

Cal destacar que els diferents punts de vista dels diversos integrants del projecte, van ser claus a l’hora d’aixecar aquest equipament, doncs s’ha tingut cura de cada detall per tal de crear un edifici totalment adaptat a les necessitats de l’usuari, utilitzant recursos sostenibles al llarg de tota la seva execució.

 


ACI posa a disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l’àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0533_CAMBRA_180704.pdf)SINF_0533_CAMBRA_180704.pdf[ ]720 kB