Fujitsu porta la climatizació ecoeficient als habitatges

SINF 0532 EUROFRED 180702 Noti

 

La nova gamma d'equips domèstics de Fujitsu ofereix l'estat de l'art de la climatització, reduint el consum, millorant el rendiment i l'eficiència, i amb funcions avançades que permeten reduir la despesa energètica sense renunciar al confort.

Barcelona, 2 de juliol de 2018

Innovació tecnològica i el disseny avançat, fiabilitat, eficiència energètica, màxima versatilitat dels equips, diversitat de la gamma i sostenibilitat defineixen l'oferta de sistemes de climatització ecoeficient de Fujitsu per al mercat domèstic. Una oferta creada per oferir el màxim confort amb el mínim consum.

La nova gamma ofereix l'estat de l'art de la climatització, així com funcions intel·ligents avançades que redefineixen el model de climatització en la llar.

 

La gamma més completa

Entre els nous models destaquen la nova sèrie KG i KM que afegeixen a les seves funcions exclusives i arquitectura única al mercat, l'ús del gas refrigerant ecològic R32. La nova sèrie KG ofereixen una eficiència energètica classe A+++, un ÉSSER de 8.5 i un SCOP de 5.1, amb sol 19 dB de nivell sonor. Gràcies a la seva funció Power Diffuser la sortida d'aire fred es realitza de manera horitzontal, per evitar la sensació de fred directe, i la de l'aire calent en adreça vertical, creant una sensació agradable en manera calefacció. La sèrie KG s'ofereix en quatre configuracions de 2.000 W a 4.000 W. Per la seva banda, la sèrie KM ofereixen una classe energètica A++ en manera freda i A+ en manera calor, amb un SERT de 7.3, un SCOP de 4.4 i un nivell sonor de 20dB. Disposa de forma opcional control WiFi mitjançant interfície de LAN sense fil i s'ofereixen en 4 configuracions de 3.000 W a 5.000 W.

 

Disseny innovador

Els Split de paret Inverter Sèrie Slide LT ofereixen una classe energètica A+++ en manera freda i A++ en manera calefacció amb 3 maneres de programació: setmanal, in-off i Sleep, amb dues configuracions de potència, de 3.200 w i 4.000 W. Per la seva banda, els Split de paret Inverter Sèrie Slide DL. destaquen pel seu disseny avantguardista i mesures ultracompactes, gràcies al desenvolupament d'un innovador bescanviador de calor d'alta densitat, que ha permès reduir a sol 185 mm el fons dels equips i incrementar en un 20% l'estalvi energètic. A més, en manera calefacció, el funcionament òptim es manté en condicions de fins a -15º. S'ofereix en dues configuracions, de 3.200W i 4.000W.

 

Màxim rendiment

Els Split paret Inverter Sèrie LMC, amb quatre models amb potències de 3.000W a 5.000W, destaquen pel seu disseny compacte i estilitzat, que els converteixen en un element decoratiu més en qualsevol estada, amb unes dimensions ultracompactes. Els equips disposen de la Funció Power Diffuser que ofereix màxim confort expulsant l'aire fred en horitzontal i el calent en vertical. A més, poden funcionar 20 minuts a màxima potència en manera refrigeració o calefacció, la qual cosa permet aconseguir el confort de l'estada en amb prou feines uns minuts.

 

Màxim confort

La Sèrie LLCE, presenta un nivell sonor de 22 dB, que s'ofereix en dues potències, de 3.000W i 4.000W. Aquests equips ofereixen una pràctica programació horària amb 4 combinacions d'encès i apagat, manera SuperQuiet, ultra silenciós i manera econòmica on el termòstat puja la temperatura gradualment 1 grau en refrigeració.

La gamma de Split paret destaca per oferir una eficiència estacional i rendiment a baixa temperatura.

Més del 90% del temps real de funcionament d'un equip d'aire condicionat es produeix en càrregues parcials, la qual cosa va en detriment de la capacitat nominal del sistema. Els equips de Fujitsu ofereixen la màxima eficiència estacional gràcies als seus exclusius compressors d'alta eficiència All DC Inverterrotatius de 2 cilindres. Aquesta tecnologia permet aconseguir els nivells d'eficiència més alts de la seva categoria, optimitzant els rendiments a càrregues parcials.

Fujitsu és sinònim de confort, totes les sèries de Split paret compten amb funcions específiques que proporcionen un alt rendiment en manera de calefacció, fins i tot amb temperatures exteriors extremes, gràcies al seu innovador bescanviador de calor d'alta densitat i a l'excel·lent comportament del compressor DC inverter. A més, disposen de canvi automàtic de manera freda a calor i, depenent de la temperatura ambiental i la seleccionada, la unitat modifica automàticament la manera en funcionament en fred o calor.

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es

 


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0532_EUROFRED_180702.pdf)SINF_0532_EUROFRED_180702.pdf[ ]305 kB