Rebuild arriba a Espanya per a transformar
el sector de la edificació

 

  • Juan Velayos, President de Rebuild i CEO de Neinor Homes, ressalta la gran oportunitat de mercat que suposarà la fira per a les empreses assistents. 
  • 9.000 professionals i més de 4.000 nous projectes d'edificació donaran cita en REBUILD 2018

SINF 0531 REBUILD 180629 Noti

Barcelona, 29 de juny de 2018

Aquest matí s'ha presentat REBUILD, la major trobada professional sobre innovació per al sector de l'edificació, que tindrà lloc del 26 al 28 de setembre en el CCIB de Barcelona. REBUILD suposa una trobada estratègica per al sector de l'edificació a Espanya, que després d'una fase d'estancament travessa ara un moment clau en què la reinvenció és la via fonamental de treball.

REBUILD serà una plataforma d'excepció per conèixer les noves tendències constructives, on conflueixen disseny, tecnologia, eficiència i sostenibilitat. Per a això explicarà no només amb un showroom d'innovacions, sinó que oferirà també el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major congrés sobre construcció avançada a nivell europeu. Explicarà també amb activitats paral·leles tals com el Leadership Summit, un esmorzar amb els líders del sector i stakeholders; el Constru Innovation Marketplace, que aglutina els centres tecnològics i startups que aporten noves solucions i materials constructius; o el Brokerage Event, una cita B2B que reuneix a les marques fabricadores amb empreses que ja tenen projectes en marxa a la recerca d'accions de compra immediata.

Juan Velayos, President de REBUILD i Conseller Delegat de Neinor Homes, afirma: “REBUILD és una trobada imprescindible per descobrir l'estratègia a seguir en innovació i en nous materials que ajudaran a millorar la competitivitat industrial del sector, així com la proposta de valor dels usuaris d'aquests edificis”.

REBUILD compta amb el suport institucional del Ministeri de Foment; la Generalitat de Catalunya; l'Ajuntament de Barcelona; així com nombroses organitzacions empresarials, associacions i col·legis professionals, centres tecnològics i les empreses més innovadores en la fabricació de materials i solucions per a l'edificació. Es preveu l'assistència de més de 9.700 professionals i 200 expositors que presentaran l'últim en nous materials, la implementació de les noves tecnologies digitals i els sistemes constructius 4.0 d'avantguarda, entre moltes altres novetats.

 

Ponents de primera línia al Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0

Directius, arquitectes, gestors, tècnics, instal·ladors o constructors assistiran al Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 per ampliar coneixements en temàtiques com el nou codi tècnic d'edificació; construcció 3D i additiva, eficiència energètica en habitatges i edificis, així com a dissenyar i construir nous espais amb la realitat virtual, BIM i capacitació del professional en un sector renovat. La cita reunirà a més de 250 ponents internacionals com la ecodiseñadora danesa Petz Scholtus que acostarà al públic el concepte ‘cradle to cradle’ o disseny ecològicament intel·ligent. Pepe Ballesteros, doctor arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid i fundador i director de la revesteixi Passatges d'Arquitectura i Crítica, i Ricardo Devesa, director de la prestigiosa UrbanNext i de l'editorial Actar i professor associat en diverses institucions, impartiran els seus aprenentatges i innovacions desenvolupades per al futur sostenible dels entorns urbans. Per la seva banda, Jordi Truco, arquitecte i director del Màster en Disseny Avançat i Arquitectura Digital de Elisava, explicarà com funciona la tecnologia constructiva que s'amaga darrere de la denominada arquitectura biomètrica que permet que edificis s'adaptin físicament a l'entorn en el qual es troben. Joan Gutés, CEODE BQuantium i Affono Orciuli, CEO de RedeBrasileira de Fabricacao Digital, són uns altres dels ponents que participaran al Congrés.

 

De la conferència al projecte: una nova realitat constructiva

Al costat del Congrés s'ha dissenyat un showroom on les principals i més innovadores signatures presenten els seus nous materials, productes i solucions en sostenibilitat, nous sistemes constructius i les tecnologies que impulsessin la transformació del sector en els propers anys.

Construir nous espais amb realitat virtual o 3D i la fabricació additiva aplicada a la rehabilitació, són alguns dels temes que abordarà AffonsoOrciuoli, director de la xarxa de fabricació digital de Brasil i expert en arquitectura contemporània, “rapid prototyping” o computació gràfica.

 

REBUILD, una oportunitat de negocis única

REBUILD és una plataforma de negocis i transferència de coneixement que la converteixen en una experiència única al món de l'edificació i rehabilitació. Una cita ineludible repleta d'activitats i oportunitats de negoci reals per a tots els professionals del sector de la construcció que pretén convertir-se en un referent i transformar el sector de l'edificació a Espanya, reunint des d'arquitectes, promotors i constructores, fins a instal·ladors i caps d'obra.

 

Per a més informació, consulteu www.rebuildexpo.com

 


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0531_REBUILD_180629.pdf)SINF_0531_REBUILD_180629.pdf[ ]203 kB