Mitsubishi Electric, protagonista a la
Primera Edició de la Fira Edifica

  • Pamplona ha estat l'escenari triat per celebrar la primera fira d'edificis passius i saludables "Passivhaus" a Espanya que busca afavorir tant la trobada entre els professionals del sector com amb els usuaris finals.
  • Els organitzadors esperen una assistència propera a les 5.000 persones en els tres dies de la convocatòria, del 28 al 30 de juny.
  • Mitsubishi Electric presenta la gamma ECODAN Híbrid que permet escalfar GRATIS l'aigua destinada al consum humà, utilitzant la calor que l'aire condicionat extreu de les habitacions.

SINF 0530 MITSUBISHI 180629 Noti2  

 

Madrid, 29 de juny de 2018

La divisió d'aire condicionat de Mitsubishi Electric torna a ser protagonista, en aquesta ocasió, mitjançant la seva participació en la propera fira d'Edifica, centrada als edificis de consum gairebé nul, passius i saludables, que se celebra a Pamplona fins demà 30 de juny, i que constitueix un espai comú per als agents d'aquest mercat implicats en la construcció de qualitat, sostenible i confortable.

Mitsubishi Electric, empresa capdavantera del sector de l'Aire condicionat i la Climatització, estarà present en un dels stand més destacats en el qual mostrarà una de les últimes novetats tecnològiques aplicada, sempre sota els màxims criteris d'eficiència, tecnologia, sostenibilitat i respecte al medi ambient.

Amb la tecnologia ECODAN Híbrid la signatura garanteix, gràcies a la aerotèrmia, la sostenibilitat en l'ús de l'energia, reduint les emissions de CO2, aconseguint la més alta eficiència energètica, en el millor ambient, i mantenint un baix consum elèctric.

La aerotèrmia és una tecnologia capaç d'aprofitar l'energia existent en forma de calor en l'aire ambiental. És ús de fonts renovables, com l'aire, redueix les emissions de CO2, a més de millorar l'etiquetatge energètic de les instal·lacions.

A diferència d'altres fabricants, ECODAN Híbrid de Mitsubishi Electric permet la recuperació de calor, per la qual cosa es pot escalfar GRATIS l'aigua destinada al consum humà, utilitzant la calor que l'aire condicionat extreu de les habitacions quan la màquina funciona a l'estiu, amb un consum elèctric per a la llar inferior als 2kW.

SINF 0530 MITSUBISHI 180629 Noti1

ECODAN és, per tant, la solució ideal per cobrir la climatització d'un habitatge durant tot l'any, oferint un confort superior, aportant un gran estalvi energètic comparat amb altres sistemes i permetent prescindir del subministrament de gas, de combustible i de l'obligació d'inspeccions periòdiques, ja que al no haver-hi cap tipus de combustió no hi ha risc d'incendi, explosió o intoxicació.

La signatura japonesa estarà a la disposició de tots els assistents i interessats per mostrar aquest sistema revolucionari, amb el qual mostra novament la seva responsabilitat constant pel benestar de les persones i el seu confort, així com pel seu compromís per la sostenibilitat i l'estalvi energètic.

 

Per a més informació, consulteu www.mitsubishielectric.es

 


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0530_MITSUBISHI_180629.pdf)SINF_0530_MITSUBISHI_180629.pdf[ ]321 kB