JORNADA SOBRE EL SÒL RADIANT - FEGECA

Barcelona, 27 de juny de 2018

La quarta jornada organitzada per FEGECA sobre "Usos i aplicacions del Sòl Radiant" ha tingut lloc el 27 de juny a Barcelona.

Vicente Gallardo, President de FEGECA, Isidre Masalles, Sotsdirector General de Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya i Manel Mayoral, President de Actecir, van anar els encarregats de donar la benvinguda i inaugurar la sessió.

La jornada organitzada juntament amb FEGICAT i ACTECIR va comptar amb l'assistència de professionals de la calefacció que van participar en una completa sessió informativa sobre les característiques i aplicacions del sòl radiant.

SINF 0529 ORKLI FEGECA 180629 Noti1

Els membres de la Comissió de Sòl Radiant de FEGECA, representants dels principals fabricants del sector a Espanya van abordar tots els aspectes relacionats amb les instal·lacions de sòl radiant, oferint una visió global i completa dels sistemes de climatització invisible per sòl radiant: les seves fonts de generació, components, regulació i control, càlcul d'instal·lacions, procés d'instal·lació i manteniment; destacant la seva versatilitat, la millora de rendiment, el seu nul impacte visual i la seva contribució a la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica.

Al final de les exposicions es va obrir un interessant debat entre ponents i assistents que van mostrar les seves inquietuds i interès pels sistemes radiants. A tots ells se'ls va fer lliurament d'un exemplar de la Guia de Sòl Radiant publicada per FEGECA.

La sessió va estar patrocinada per: BaxiCalefacció, Eurotherm, Giacomini, Orkli, Saunier Duval, Uponor i Zehnder.

 

Per més informació, consulteu www.fegeca.com