Hitecsa Cool Air ha estat la marca triada per Coty, la important indústria de perfumeria i cosmètica, per climatitzar les seves instal·lacions a la província de Barcelona.

Els equips triats per a aquest projecte han estat 4 unitats Roof Top RXCBA 6002 RCF. Les unitats de la sèrie RXCA/RXCBA RFC són unitats autònomes compactes de tipus Roof Top amb recuperació de calor frigorífica i freecooling tèrmic de sèrie, especialment indicades per instal·lar en terrats, cobertes o qualsevol altre espai en l'exterior, amb distribució de l'aire tractat a través de conductes.

Les potències frigorífiques d'aquestes unitats van des de 162 fins a 192 kW. Estan dotades de compressors scroll, especialment dissenyats per a la seva aplicació en bomba de calor, permetent uns límits de funcionament molt amplis. Cal destacar l'armari fabricat en xapa d'acer galvanitzat d'òptima resistència a la corrosió i a la intempèrie, els seus ventiladors axials en la secció exterior, preparats per a intempèrie, i els seus ventiladors centrífugs en la secció interior, de baix nivell sonor.

Els equips Roof Top de Hitecsa són ideals per al sector industrial ja que estan especialment indicats per climatitzar grans superfícies amb instal·lació de conductes d'aire. A més, la recuperació frigorífica permet incrementar tant les capacitats com els rendiments nominal i estacional de l'equip.

 SINF 0521 HITECSA 180612 Noti

 

 Amb seu a Barcelona, Coty Spain té plantes de producció a Granollers i Sant Feliu de Llobregat. La signatura produeix i comercialitza les marques CalvinKlein, Chloé, Davidoff, Marc Jacobs, Opi o Rimmel, entre altres.


 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0521_HITECSA_180612_CT.pdf)SINF_0521_HITECSA_180612_CT.pdf[ ]228 kB