Els Roof Top de Adisa Heating Sèries han estat elegits per donar servei de calefacció al nou Complex d'Oficines de l'illa de Chamartín, a Madrid.

L'equip escollit és un Roof Top equipat amb dues calderes a gas ADI CD de Condensació, per a una potència calorífica total de 760 kW.

Aquest equip autònom de producció d'aigua calenta per a calefacció i / o A.C.S, està dotat d'una estructura autoportant per a la seva instal·lació a l'exterior, amb carcassa SKIN PLATE. Es caracteritza per la seva màxima eficiència energètica en dimensions compactes. A més, els Roof Tops de Adisa són equips personalitzables gràcies al seu disseny hidràulic flexible, que els permet adaptar-se a tot tipus d'instal·lació. Estan equipats amb calderes a gas ADI CD en acer inoxidable, de condensació, modulant, amb potències de 71 a 904 kW i amb un rendiment estacional de fins a 108%. Destaquen pel seu alt rendiment у estalvi energètic complint amb els requisits d'eficiència corresponents a la Directiva Europea Ecodisseny (ErP).

El nou Complex d'Oficines illa de Chamartín a Madrid compta amb quatre moderns edificis d'oficines de més de 9.000 metres quadrats cadascun.

  

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0517_HITECSA_180531.pdf)SINF_0517_HITECSA_180531.pdf[ ]170 kB