• La bomba de calor Aquatermic HT CO2 està dissenyada per produir aigua calenta sanitària fins a 90ºC, combinant l'ús del refrigerant natural CO2 amb l'eficiència i la simplicitat de la seva instal·lació
  • Redueix l'import de la factura d'energia fins a un 70% respecte a una caldera convencional.

Barcelona, 31 de maig de 2018.- Aprofitar l'energia de l'aire per climatitzar un espai i fer-ho utilitzant com a refrigerant el CO2, el gas natural més respectuós amb el medi ambient, situen el Aquatermic HT com la bomba de calor de referència en potència, eficiència i sostenibilitat.
El sistema Aquatermic HT absorbeix l'energia calorífica de l'aire a través de la unitat exterior, creant una diferència de temperatura mitjançant el refrigerant de CO2, i transfereix aquesta energia a l'aigua d'un acumulador per assolir la temperatura desitjada i distribuir-la cobrint grans necessitats d'ACS, reduint l'import de la factura d'energia fins a un 70% respecte a una caldera convencional.

La bomba de calor Aquatermic HT CO2 està dissenyada per produir aigua calenta sanitària fins a 90ºC, combinant l'ús del refrigerant natural CO2 amb l'eficiència i la simplicitat de la seva instal·lació. És ideal per produir aigua calenta en aplicacions comercials i industrials i està disponible en quatre models amb diferents potències: 15,8 / 25,5 / 48,6 i 100 (kW), adequats per a la producció d'aigua calenta entre 3000 i 15000 litres / dia. A més ofereix l'opció de produir fred i refrigerar la instal·lació de forma gratuïta en els períodes de calor utilitzant l'energia de l'exterior.

Entre les seves característiques destaquen la unitat plug & play, compacta i de disseny robust, el seu baix nivell sonor, una lògica de funcionament dedicada a l'optimització del COP -coeficient de rendiment-, ventiladors de velocitat variable, control amb sistema de tele monitorització via web i Ethernet. Els seus accessoris inclouen recuperador de fred, sistema d'arrencada suau, doble gas cooler, Inverter, retorn a alta temperatura (120 bar i 130 bar) i manòmetre.

Una bomba de calor és una màquina dissenyada per transferir energia d'un focus fred (com l'aire o el sòl) a un focus més calent, com ara aigua o un circuit de calor. Un fluid (diòxid de carboni, en aquest cas) flueix a través d'un circuit especial i se sotmet a l'acció d'un compressor i una vàlvula. Aquesta acció provoca un canvi de pressió i temperatura en el fluid que li permet absorbir i cedir calor a dos dispositius anomenats "intercanviadors de calor".

La bomba de calor és més eficient que el gas o el combustible líquid de les aplicacions de calefacció convencionals. En funció de la temperatura dels fluids, una "unitat" d'energia elèctrica permet transferir fins a cinc "unitats" d'energia tèrmica, arribant a aconseguir un COP de 5,0.

Els sistemes Aquatermic HT són ideals per a aplicacions on es necessiten grans quantitats d'aigua calenta sanitària com són geriàtrics, hotels, hospitals i gimnasos. A més, la tecnologia Aquatermic HT no requereix cap tipus de suport extern com resistències elèctriques i els seus estalvis d'emissions de CO2 i consum d'energia primària permeten justificar la no instal·lació de plaques solars tèrmiques.

Sistema Aquatermic HT

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0516_EUROFRED_180531.pdf)SINF_0516_EUROFRED_180531.pdf[ ]541 kB