Adisa Heating Sèries ha estat la marca triada pel Centre Esportiu Municipal de Moratalaz, per donar servei de calefacció i ACS a les seves instal·lacions esportives a Madrid.

Els unitats triades han estat 2 ADI LT 150, calderes condensantes d'alt rendiment, amb cos de transferència tèrmica en acer inoxidable, que poden treballar a molt baixes temperatures i condensar en continu.

Les calderes ADI tenen requeriments de condensació i una alta eficiència energètica que compleix amb la directiva Ecodiseño ErP, tant en òptima eficiència com en molt baixes emissions (d'aplicació al setembre 2018).

Expliquen també amb un ampli nombre d'accessoris i opcionals per oferir totes les solucions possibles: hidràulics, col·lectors d'equilibrat, col·lectors de fums i una àmplia gamma de complements de regulació i control.

El nostre propi departament d'enginyeria i oficina tècnica realitza els estudis i les ofertes segons les necessitats de cada instal·lació, oferint assessorament i seguiment personalitzat abans durant i després de la realització del projecte.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0514_HITECSA_180528.pdf)SINF_0514_HITECSA_180528.pdf[ ]162 kB