La marca japonesa torna a apostar per una àmplia gamma de sistemes amb l'últim en eficiència energètica, disseny, tecnologia i innovació, conceptes que són clau en el seu lideratge del mercat.

 

Barcelona, 25 de maig de 2018.- Eurofred ha llançat els nous Catàlegs de Climatització Residencial i Industrial 2018 de Fujitsu, que inclouen les últimes novetats del fabricant japonès, partner de referència de Eurofred a Europa.

En l'àmbit residencial destaquen nous models basats en el refrigerant R32, les millores de la Serie KG per oferir més eficiència i estalvi energètic, el nou disseny, optimitzat, de les Serie KM, amb només 222 mm de profunditat i dues noves unitats exteriors de la gamma Multisplit. Per la seva banda, al catàleg Industrial destaquen la nova gamma J-IIIL, amb la qual Fujitsu amplia la seva oferta Micro VRF amb capacitats de fins a 16 CV en una grandària compacta i els nous models d'unitats interiors de Split de paret per VRF.

Com és habitual, la proposta de Fujitsu ofereix l'últim en eficiència energètica, disseny, tecnologia i innovació, conceptes sobre els quals es recolza el seu lideratge al mercat.

 

Climatització domèstica i comercial

L'amplitud de l'oferta del Catàleg de Climatització Domestica i Comercial 2018 de Fujitsu permet trobar l'equip adequat per a cada necessitat ja sigui en l'àmbit domèstic o comercial entre la qual segueix destacant el revolucionari Nocria X i el seu concepte de distribució de l'aire, que millora l'experiència i confort dels usuaris sense renunciar a l'estalvi energètic.

En aquesta edició, Fujitsu reforça la seva aposta per la sostenibilitat i l'ús de gasos ecològics i altament eficients com el R32. El fabricant japonès presenta els seus nous Split Inverterde Paret Serie KG amb funció d'estalvi HumanSensor que utilitza en les seves quatre configuracions el gas R32 i amb una classe energètica fred/calor A+++ en tres dels quatre models.

Split Inverter de Paret Seriï KG

Per la seva banda, els nous Split Inverter de Paret serie KM destaquen, a més de per utilitzar el nou gas ecològic R32, pel disseny optimitzat, amb només 222 mm de profunditat, i un nou disseny dels ventiladors que ofereix un major rendiment de la calefacció a nivell solc. La gamma inclou 4 models que es poden gestionar via WiFi amb un mínim nivell sonor i màxima eficiència energètica i sostenibilitat.

Climatització Industrial

Fujitsu ha reforçat la seva àmplia oferta de Climatització Industrial amb el nou Fujitsu J-IIIL que ofereix màxima potència, grandària ultra compacta i mínima càrrega de refrigerant en instal·lacions VRF. El seu disseny slim, per a unitats de fins a 45kW (16 CV) de VRF, es distingeix pels seus dos ventiladors frontals i una carcassa de baixa silueta que facilita la seva instal·lació en espais reduïts. A més, gràcies a la seva avançada tecnologia de control refrigerant, permet aconseguir una longitud total de canonades frigorífiques de 400m, augmentat les opcions del sistema i la seva flexibilitat i facilitat d'instal·lació.

El nou Airstage J-IIIL ocupa un 45% menys d'espai que el Airstage Sèrie V, redueix en 28,5 cms la seva profunditat i permet connectar fins a 40 unitats de 15 tipus -un total de 82 models- en un rang de capacitat d'1.1kW a 14 kW, amb un funcionament molt silenciós gràcies al seu ventilador en forma d'hèlix i el seu compressor Scroll.

Sistema VRF Airstage J-IIIL

A les novetats del catàleg 2018 per a Indústria se sumen les noves unitats interiors VRFAirstage Split Standard ASYA004 - 009 GTAH i ASYA012 - 014 GCH que destaquen pel seu cabal de màxima potència i confort. Els quatre nous models disposen de la funció d'estalvi energètic “Human Sensor” i “Power Diffuser” que ofereix un confort afegit en realitzar la sortida d'aire fred en horitzontal, evitant la sensació de fred directe, i de l'aire calent en vertical, creant una sensació de calor agradable, a més de manera silenciosa amb 6 opcions de velocitat. Per la seva banda, el Airstage ASYA 18 – 34 GTAH ofereix un disseny compacte d'alta eficiència optimitzat per a petites estades gràcies al seu exclusiu bescanviador de calor. S'ofereix en quatre configuracions que inclouen Human Sensor i ofereixen un mínim nivell sonor.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0513_EUROFRED_180525.pdf)SINF_0513_EUROFRED_180525.pdf[ ]331 kB