• Els nous filtres d'aire condicionat suposen un avenç científic que permet reduir fins a en un 97% les partícules al·lèrgiques a la llar.
  • La instal·lació d'aquests filtres d'aire condicionat a casa de pacients amb al·lèrgia contribueixen a un millor control i millora dels símptomes.

Madrid, 21 de maig de 2018. La primavera és una època de l'any molt complicada per a les persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia i aquells pacients que es veuen obligats a suportar els seus símptomes fins i tot dins de casa o durant la resta de l'any.

Amb l'objectiu d'oferir l'última i més avançada tecnologia, Mitsubishi Electric, empresa líder del sector de l'Aire Condicionat i la Climatització, ha desenvolupat un nou sistema de filtres d'aire condicionat, gràcies als quals el consumidor pot obtenir una reducció dràstica de la seva exposició a partícules al·lèrgiques a la llar, el que representa un avenç científic que pot canviar la vida d'uns 150 milions d'europeus que tenen algun tipus d'al·lèrgia.

Els filtres d'aire Plasma Quad i Plasma Quad Plus de Mitsubishi Electric han estat testats pels instituts japonesos Institute of Tokyo Environmental Allergy (ETEA), Kitasato Research Center for Environmental Science (KRCES), Sendai Medical Center (SMC) i Japan Food Research Laboratories (JFRL).

Els resultats generals dels diferents tests van mostrar que els filtres són capaços de disminuir fins al 97% l'exposició a partícules al·lergèniques, virus i bacteris, el que pot contribuir a controlar els símptomes d'al·lèrgia, missatge al qual s'ha sumat i que ha estat avalat per la  Societat Espanyola d'Al·lergologia i immunologia (SEAIC).

L'eficàcia revolucionària d'aquests filtres es deu al fet que estan formats per un generador elèctric (llum de plasma / ionitzador) que actua mitjançant una descàrrega de corrent elèctric a l'entrada d'aire per eliminar els principals contaminants ambientals. D'aquesta manera, el sistema de filtres Plasma Quad i Plasma Quad Plus, de la sèrie MSZ-FH kirigamine i MSZ-LN Kirigamine Style de Mitsubishi Electric, té la capacitat d'eliminar eficaçment els quatre principals contaminants de l'ambient: bacteris, virus, al·lèrgens i pols.

Detalls de la testificació per a la reducció de partícules al·lergèniques

Les partícules analitzades han estat al·lèrgens de gat en la pols domèstica, al·lergen en l'extracte de pol·len de ambrosia, espores del fong Penicillium citrinum, bacteris ambientals (amb l'anàlisi de l'Staphylococcus aureus) i partícules víriques.

Destaca el test elaborat en el centre d'investigació Kitasato Research Center for Environmental Science (KRCES) el qual es va centrar en analitzar la bacteria Staphylococcus aureus, molt present en el nostre entorn diari. Per a això, es van introduir aquests bacteris en una càmera de 25m³. Es va observar una reducció en el nombre de partícules viables del 99,94% als 115 minuts de la nebulització. Amb el mateix mecanisme, el dispositiu també va mostrar eficàcia en l'eliminació de particular víriques. La reducció de virus actiu mitjançant el dispositiu va ser del 99% després de 65 minuts.

Un altre test que va obtenir molt bons resultats va ser realitzat per l'Institute of Tokyo Environmental Allergy (ETEA), que tenia per objectiu examinar la disminució de les partícules d'al·lèrgens de gat en la pols domèstica. L'experiment es va dur a terme en una cambra d'aire acrílica de 1m³, on es va escampar l'al·lergen en qüestió a la cambra, a més d'introduir 300mg de pols domèstica. El recompte de partícules es va realitzar durant 1 minut. Després de l'operació, el dispositiu havia reduït la concentració d'al·lergen de gat un 97,1%. Amb el mateix mecanisme es va analitzar la reducció de pol·len de ambrosia, aconseguint una reducció de fins a un 99,8% partícules.

Tot un avanç tecnològic de Mitsubishi Electric dins la seva aposta decidida per la innovació per arribar a alts nivells d'excel·lència i per oferir la tecnologia més avançada "amb la que pots comptar".

    

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0511_MITSUBISHI_180521.pdf)SINF_0511_MITSUBISHI_180521.pdf[ ]872 kB