Madrid, 16 de maig de 2018. Mitsubishi Electric, empresa líder del sector de l'Aire Condicionat i la Climatització, posa aquest mes de maig el colofó ​​final a una activació iniciada fa un any, dirigida a premiar i reconèixer la fidelitat dels seus clients i col·laboradors mitjançant diferents esdeveniments en els que els propis clients i empleats de l'entitat han estat els protagonistes.

La campanya arrencava fa un any, en forma de Road Show, pels principals estadis de futbol d'Espanya, que s'han convertit en el marc perfecte perquè els protagonistes es convertissin per un dia en jugadors professionals.

L'Estadi Sánchez Pizjuan (Sevilla) va suposar l'arrencada de la campanya al juny de 2017. El va seguir al Vicente Calderón (Madrid) el 20 de juny de l'any passat, sent precisament l'últim partit jugat al mític camp atlètic. Al setembre d'aquest mateix any, viatjarien fins a l'estadi del Reial Club Esportiu Espanyol, a Barcelona, ​​i ara, al maig finalitzaran en un espai marcat per l'èxit, al Santiago Bernabéu. Aquest últim esdeveniment comptarà a més amb nombroses sorpreses.

Durant el desenvolupament d'aquest Road Show, Mitsubishi Electric ha aconseguit congregar més de 1000 clients.

  Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0508_MITSUBISHI_180516.pdf)SINF_0508_MITSUBISHI_180516.pdf[ ]626 kB