Hitecsa Cool Air ha estat la marca triada pel Restaurant Torre d'Alta Mar, al barri de la Barceloneta, per climatitzar seu local, un espai avantguardista de cuina mediterrània creativa, situat a la part alta d'una torre de telefèric i amb vistes panoràmiques sobre tota la ciutat comtal.

Els equips de climatització elegits per aquest projecte han estat 4 unitats partides aire-aire, de construcció horitzontal i vertical: 1 CCHA / ECVA 801, 1 CCHA / ECVA 1001, 2 CCHA / CLVA 801. Es tracta d'equips autònoms partits, adequats per a operar acoblats a una xarxa de conductes de distribució d'aire tant en la secció interior com exterior. Dissenyats per ser instal·lats a l'interior del local a climatitzar, es caracteritzen per oferir gran flexibilitat en instal·lació.

Hitecsa Cool Air sap molt bé que el confort dels clients, l'estètica i l'eficiència energètica són els objectius principals d'un restaurant, ja que els seus clients valoraran la seva experiència com a positiva i pensaran en tornar també si si s'han trobat còmodes ia gust amb l'ambient. Els equips de Hitecsa assoleixen aquests tres objectius mitjançant el control de la qualitat de l'aire i un funcionament silenciós, integrant-se en l'estètica de l'entorn i treballant amb temperatures d'impulsió més moderades.

El Restaurant Torre d'Alta Mar de Barcelona és un dels llocs més impressionants de la ciutat comtal: situat a 75 metres a la part alta de la Torre de Sant Sebastià, que conserva la seva estructura original de l'any 1929, té una vista panoràmica de 360º sobre el port, la platja, la ciutat, les muntanyes i tota la línia costanera de Barcelona

 

  

  

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0503_HITECSA_180504.pdf)SINF_0503_HITECSA_180504.pdf[ ]452 kB