• Els Daitsu Air R32 es configuren com la solució ideal de climatització en la llar o el negoci en presentar la millor relació qualitat-preu, màxima eficiència energètica amb una classificació A++/A+ i les més innovadores funcions, com l'opció de control via WiFi.
  • Els nous equips portàtils Daitsu Air R32 i DaitsuPortable garanteixen el confort en qualsevol lloc de la casa i ho fa amb un elevat estalvi energètic i respecte pel medi ambient, amb una classificació d'eficiència energètica A.

Barcelona 16 d'abril de 2018.- Amb el llançament dels seus models Daitsu Air R32 i Daitsu Portable, Daitsu es posiciona amb força en dos mercats emergents: la climatització domèstica basada en el gas refrigerant R32, més eficient i ecològic, i la climatització portablede nova generació, potent, pràctica i polivalent.

Daitsu Air R-32

La nova família de splits Daitsu Air R32 ofereix un disseny avançat, la màxima eficiència energètica, la utilització del gas ecològic i eficient R32, l'opció WiFi i la millor relació qualitat-preu del mercat. Unes característiques i funcionalitats amb les quals Daitsu anticipa les claus de l'evolució de la marca en aquest segment de mercat.

La marca ha renovat totalment la seva gamma R32 amb un disseny més elegant i modern, que es caracteritza per unes línies suaus que li permeten adaptar-se a qualsevol ambient i que incorpora un panell retro-il·luminat amb led de baix consum que mostra tant la temperatura com les funcions seleccionades.

Els nous Air R32 es configuren com la solució ideal de climatització per a la llar o el negoci, amb la millor relació qualitat-preu, màxima eficiència energètica en posseir una classificació energètica A++/A+ i les més innovadores funcions, inclosa l'opció de control via WiFi. A més, en incorporar el gas refrigerant R32, Daitsu manté el seu compromís amb l'eficiència i amb la sostenibilitat del planeta. Entre les seves funcions, destaca el “EnergySaving”, que maximitza l'estalvi en garantir un òptim balanç entre consum i confort.

Daitsu Air R-32

Daitsu Portable

Els nous equips portàtils Daitsu Portable garanteixen el confort en qualsevol lloc de la casa i ho fan amb un elevat estalvi energètic i respecte pel medi ambient, amb una classificació d'eficiència energètica A. La gamma inclou tres models, amb diferents potències, para climatitzar espais de fins a 25 metres quadrats. El de menor potència utilitza el gas refrigerant ecològic R32; els altres dos models incorporen el refrigerant R410A, que ofereix també un mínim impacte en el medi ambient. El més potent incorpora també un sistema de calefacció de bomba de calor, amb funcions acte, refrigeració, deshumidificació, ventilació i calefacció.

Daitsu Portable

R32

El gas refrigerant és un element clau per als sistemes de climatització i els Air R32 de Daitsucompleixen amb els compromisos més elevats de sostenibilitat i innovació, apostant per refrigerants cada vegada més ecològics com el Air R32, que a més ofereix múltiples avantatges. La primera és que el seu potencial d'escalfament global (GWP) és només un terç del que tenen els actuals models de R410. A més, en ser ecològic, està gravat amb menys imposats que el R410, per la qual cosa el manteniment serà també 3 vegades més barat en el cas de fugida. En tractar-se d'un gas 100% puro, el seu reciclat és molt més barat i eficient, i redueix al màxim els residus associats a la seva reutilització. El R32 també guanya en eficiència respecte al R410 a temperatures exteriors baixes i els equips que ho utilitzen requereixen una menor càrrega.

Un 50% menys d'electricitat

Els climatitzadors Inverter de Daitsu ofereixen un excepcional estalvi d'energia. Els seus compressors, després d'aconseguir ràpidament la temperatura desitjada, funcionen a una potència mínima reduint significativament el consum elèctric. Gràcies a aquest funcionament eficient, amb un equip Inverter de Daitsu es pot aconseguir un estalvi de fins a un 50% respecte als sistemes tradicionals, ja que s'eviten els continus aturs i arrencades de l'equip.

EWPE Smart

L'accessori WiFi opcional permet ajustar i programar la temperatura des de qualsevol lloc, via Smartphone o Tablet, i a través de l'aplicació EWPE Smart de Daitsu. Aquesta Appcontrola les unitats interiors de fins a quatre models diferents d'aire condicionat (Daitsu Air, Daitsu Air R32, Daitsu Air 2x1 i Daitsu Liberty) i permet la seva gestió remota.

La Mode Sleep ajuda a personalitzar i controlar, de manera fàcil i intuïtiva, la temperatura i el nivell sonor desitjats mentre dormim. Per la seva banda, la funció SmartSwing regula l'adreça de l'aire segons la zona que vulguis prioritzar en la climatització. L'aplicació disposa de Memòria d'Ajustos amb la qual l'equip analitza de manera intel·ligent la temperatura i la velocitat del ventilador seleccionats. Una vegada s'ha aconseguit el nivell de confort programat, la freqüència i la potència del ventilador s'ajustaran automàticament. D'altra banda, el Temporitzador Setmanal permet gestionar el funcionament l'equip, que s'encendrà i apagarà amb els ajustos seleccionats, i la funció de Control de Nivell Sonor facilita el confort acústic i de temperatura. La App ajuda també a establir maneres de funcionament estàndard per a escenaris típics de la vida quotidiana.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0493_EUROFRED_180416.pdf)SINF_0493_EUROFRED_180416.pdf[ ]331 kB