Mitsubishi Electric, empresa innovadora i tecnològica presenta totes les novetats per a aquest nou curs amb el llançament de la nova tarifa/catàleg.

Com és habitual en la marca japonesa les novetats afecten totes les gammes.

Així doncs en City Multi presenten la nova generació d'exteriors YNW amb un disseny totalment renovat, una major eficiència energètica, una menor càrrega de refrigerant i un menor espai en planta.

També ens ofereixen la nova gamma de controladors BC més compactes i millorant la flexibilitat en el disseny del sistema R2 de Recuperació de Calor.

Finalment la nova sèrie Multi S d'un ventilador, més compacta i versàtil amb un dels nivells d'eficiència més alts del mercat.

En la gamma Mr Slim, amb noves exteriors Standard Inverter i Sèrie Pro d'un ventilador, més compactes i complint la normativa ErPLot6.

Les Novetats en gamma Industrial afecten a les unitats interiors per 200kW i 250kW.

Per Ecodan Residencial, ens mostren un nou xassís “AA” per a exteriors d'un sol ventilador i dipòsits d'Inèrcia, ACS i altres components per oferir una solució més completa.

Si ens centrem en els controls la novetat de la gamma Melans, amb el nou control remot Deluxe amb pantalla tàctil i Bluetooth.

En gamma Domèstica, ens mostra la nova sèrie MSZ-AP amb eficiència energètica A+++ i gas refrigerant R32 a més de la nova sèrie MultiSplit R32.

I per finalitzar aquesta llarga llista la companyia japonesa no oblida les seves novetats en Serveis, nou TBC NEXT amb monitoratge continua 24/7.

Amb totes aquestes novetats, Mitsubishi Electriccom a fabricant japonès d'equips de climatització segueix apostant per la innovació per arribar al més alt nivell d'excel·lència. L'empresa inverteix grans recursos en la millora contínua a nivell de servei, innovant per aconseguir alts valors de fiabilitat i enfortir la relació amb els seus clients.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0495_MITSUBISHI_180418.pdf)SINF_0495_MITSUBISHI_180418.pdf[ ]226 kB