La nova gamma d'equips domèstics i comercials ofereix l'estat de l'art de la climatització, orientat a reduir el consum i millorar el rendiment i l'eficiència, i ofereix funcions intel·ligents avançades que permeten reduir la despesa energètica sense renunciar al confort.

Split paret Inverter Fujitsu LMC

Barcelona, 23 d'abril de 2018.- La versatilitat dels equips, la diversitat de la gamma, la innovació tecnològica i el disseny avançat, la fiabilitat, l'eficiència energètica i la sostenibilitat defineixen la completa oferta de sistemes de climatització ecoeficient de Fujitsu per al mercat domèstic i comercial. Una oferta que dóna la millor resposta a qualsevol necessitat del mercat, des de la climatització d'una sala a la d'un local comercial.

La nova gamma ofereix l'estat de l'art de la climatització, orientat a reduir el consum i millorar el rendiment i l'eficiència, i ofereix funcions intel·ligents avançades que permeten reduir la despesa energètica sense renunciar al confort.

Per davant del mercat

Els nous sistemes s'avancen al Pla Europeu d'Eficiència Energètica 20/20/20 del 2020 i implementen, des d'avui, les mesures de la Directiva RESSÒ-DESIGN, que suposen la reducció del 20% en l'energia utilitzada, l'increment del 20% en l'ús d'energies renovables i la reducció del 20% d'emissions de CO2. Amb ells, Fujitsu supera les condicions establertes per la nova normativa europea - Relació d'Eficiència Energètica Estacional (SEER)- i se situa dins de la màxima classificació energètica.

El nou mesurament es realitza a càrregues parcials al llarg de l'any i tenint en compte les diferents zones climàtiques (freda, càlida i mitjana) i el seu objectiu és mesurar el nivell d'eficiència anual, reduir al màxim el consum d'energia i desenvolupar productes de molt baix nivell sonor.

Smart Design

Mesures reduïdes i simplicitat són essencials per aconseguir espais interiors de disseny avantguardista, on les unitats compactes de Fujitsu aporten, gràcies al seu panell frontal lliscant, bellesa i funcionalitat, resultat de la cerca de l'excel·lència en un equip d'aire condicionat que posa la més alta tecnologia al servei del confort.

La gamma domèstica inclou 6 splits de paret, - Nocria X, Slide LT, Slide DL., LMC, LLCE LF - en diferents potències i un Split de sòl, sèrie LV. Per la seva banda, la gamma comercial contempla el Split de paret seriï Large LM, els Split de Cassette sèrie LV, sèrie 3D Airflow i Sèrie LR, el Split solc/sostre seriï LV i el de sostre Seriï LR. Es completa amb una àmplia gamma de Conductes que faciliten qualsevol configuració de climatització avançada.

Split paret Inverter Slide LT

Eficiència estacional i rendiment a baixa temperatura

Més del 90% del temps real de funcionament d'un equip d'aire condicionat es produeix en càrregues parcials, la qual cosa va en detriment de la capacitat nominal del sistema. Els equips de Fujitsu ofereixen la màxima eficiència estacional gràcies als seus exclusius compressors d'alta eficiència All DC Inverterrotatius de 2 cilindres. Aquesta tecnologia permet aconseguir els nivells d'eficiència més alts de la seva categoria, optimitzant els rendiments a càrregues parcials.

A més, la combinació de la tecnologia All DC Inverter i els bescanviadors multipath d'alta eficiència, permeten obtenir excel·lents resultats en temperatures extremes, aconseguint el màxim rendiment a baixa temperatura.

Destaca també el disseny innovador del bescanviador, molt compacte i estilitzat. La seva obertura frontal facilita una màxima aspiració i la seva potent turbina augmenta notablement l'eficiència del flux d'aire que ho transita. En el cas de “multis” amb grans distàncies de canonada, es millora el rendiment en el intrecambiador de calor de sub-refredamentmuntant un circuit de derivació tipus comptador.

“Human Sensor”

Entre les innovadores funcionalitats d'aquests equips destaca el sensor de moviment humà de Fujitsu, que detecta la presència humana en una estada i regula automàticament el funcionament de la unitat segons les necessitats reals. D'aquesta manera, s'optimitza el consum, afavorint un màxim estalvi energètic. El sistema es reinicia quan detecta de nou presència humana en l'estada, tornant a la manera de funcionament prèviament utilitzat.

En paral·lel, la manera estalvio permet limitar el corrent màxim de consum, rebaixant la seva càrrega màxima de potència, aconseguint un estalvi energètic notable. Així mateix, es poden ajustar els rangs mínim i màxim de temperatura en totes les maneres de funcionament (Freda/Calor/Acte), per aconseguir un estalvi addicional d'energia, sense renunciar al confort.

Confort tot l'any

Els sistemes Fujitsu compten amb funcions específiques que proporcionen un alt rendiment en manera de calefacció, fins i tot amb temperatures exteriors extremes, gràcies al seu innovador bescanviador de calor d'alta densitat i a l'excel·lent comportament del compressor DC inverter. A més, disposen de canvi automàtic de manera freda a calor i, depenent de la temperatura ambiental i la seleccionada, la unitat modifica automàticament la manera en funcionament en fred o calor.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0496_EUROFRED_180423.pdf)SINF_0496_EUROFRED_180423.pdf[ ]521 kB