Hitecsa Cool Air ha estat la marca triada per Correos Express Barcelona para climatizar les seves instal·lacions a la ciutat comtal. 

La unitat triada per a aquest projecte ha estat la refredaroda KRONO2 HE 9002. La nova gamma d'alta eficiència KRONO2 HE es compon de refredarodas aire-aigua amb ventiladors axials, compressors scroll i motor EC, i estan en compliment amb la Directiva Europea Ecodesign (ErP Ready). Compactes i robustes, estan dissenyades per a la seva instal·lació a la intempèrie, bé en terrasses o sòl. L'alta eficiència, els mínims consums elèctrics, els seus amplis límits de funcionament i la tecnologia de compensació respecte a la temperatura exterior, són algunes dels seus avantatges. A més, les múltiples possibilitats de configuració acústica juntament amb la possibilitat d'incorporar el kit hidrónic, els proporcionen gran versatilitat d'instal·lació i funcionament, podent-se adaptar així a cada projecte.

 

Hitecsa Cool Air s'adapta a les necessitats dels seus clients, tant en termes de terminis de lliurament com en característiques específiques dels seus projectes, i ofereix el millor assessorament pre i post-venda amb la màxima qualitat. 

Correos Express Barcelona és una empresa dedicada al servei de paqueteria urgent a Espanya i Portugal.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0498_HITECSA_180425.pdf)SINF_0498_HITECSA_180425.pdf[ ]198 kB