El passat 20 de març a Bilbao, al recinte de l'estadi Sant Mamés, Mitsubishi Electric Aire condicionat va celebrar l'última parada del seu cicle “El futur ja és aquí” on va presentar la Nova Generació de Sistemes VRF City Multi als clients de la zona nord.

Com en la resta d'edicions, la cúpula directiva de la companyia de la multinacional japonesa va compartir amb els assistents els valors institucionals que tenen com a pilars clau els més alts estàndards de qualitat i, per descomptat, la innovació en producte que han aconseguit que la Nova Generació City Multi sigui catalogada amb els valors d'eficiència energètica estacional més alts del mercat.

SINF 0490 MITSUBISHI 180323 Noti

La Nova Generació de Sistemes VRF, Sèrie YNW, suposa un avanç tecnològic respecte a la seva predecessora. Totalment redissenyada, incorpora importants innovacions que la converteixen en la unitat de cabal variable més avançada del mercat. Ofereix un nou disseny estructural i innovacions en components clau, com a compressor i ventilador, que han permès un important augment d'eficiència energètica estacional, aconseguint els més alts valors del mercat, permetent a més pel seu nou disseny amb dimensions reduïdes disminuir l'espai necessari en planta fins a un 29% i amb un estalvi de refrigerant de fins a un 25% en sistemes de recuperació de calor. Tots aquests avanços converteixen a la Nova Generació City Multi en la perfecta solució per a qualsevol projecte.

Les presentacions van ser conduïdes per la periodista Claudia Collado, i acompanyades d'un impactant procés de visual thinking que va aconseguir plasmar gràficament els missatges clau. El tancament de les mateixes va estar a càrrec de l'expert en innovació empresarial, Pablo Foncillas, qui va mostrar a tots els assistents la importància d'incloure les plataformes digitals en l'estratègia de les seves empreses.

L'esdeveniment, valorat com a excel·lent pels assistents, va marcar el tancament del cicle de presentacions a nivell nacional, i ha comptat amb la participació de més de 1000 professionals del sector.

Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric té més de 90 anys d'història i és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. Mitsubishi Electric és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.