Des de fa anys, Fujitsu General Ltd. treballa en la fabricació de productes respectuosos amb el medi ambient que permetin oferir un futur sostenible i reduir el potencial d'escalfament atmosfèric.

Barcelona, 22 de març de 2018.- Eurofred impulsarà la utilització del gas refrigerant R32 en els seus sistemes de climatització per oferir no només productes més eficients i amb major estalvi energètic, sinó també més respectuosos amb el medi ambient. En aquest objectiu destaca la seva col·laboració amb Fujitsu General Ltd., companyia que se situa a l'avantguarda del mercat en fabricació de sistemes que utilitzen com a gas refrigerant el R32.

El gas refrigerant R-32 a més d'oferir una millor transmissió tèrmica i major eficiència energètica respecte al R-410, entre els principals avantatges es troba que és molt més ecològic i respectuós amb el medi ambient. En aquest sentit, l'impacte mitjà ambiental del gas R32 és un terç del que té el R-410. A més, els equips que ho utilitzen requereixen menys quantitat de gas en millorar l'eficiència en la transmissió tèrmica.

Des de fa anys, Fujitsu General Ltd., marca comercialitzada en exclusiva per Eurofred, treballa en la fabricació de productes respectuosos amb el medi ambient, que permetin oferir un futur sostenible i que permetin reduir el potencial d'escalfament atmosfèric (PCA). Les regulacions relatives a gasos refrigerants són cada vegada més estrictes i en una línia similar van els Protocols de Mont-real (1987) i Kyoto (1997), que obliguen a desenvolupar gasos refrigerant amb un impacte mediambiental menor.

SINF 0489 EUROFRED 180322 Noti

R32 vs R410A

Enfront del gas R410A, el R32 té un potencial d'escalfament atmosfèric (GWP) de 675, molt baix en comparació del GWP del refrigerant R410Al fet que se situa en 2.088. En paral·lel, el R32 és un gas més econòmic i un 10% més eficient i, a més, ofereix un millor rendiment amb temperatures exteriors extremes.

El R32 està classificat com a refrigerant A2L, els que significa que té un baix risc d'accidents per toxicitat (A) i per inflamabilitat (2L). També és més fàcil de reutilitzar i reciclar lloc que és un gas compost per un sol refrigerant.

Destaca també perquè permet reduir el volum de càrrega de gas necessari en un 30% perquè és més compacte i ofereix un fàcil maneig perquè no es fracciona. La seva temperatura d'ebullició és similar al R410A i lleugerament superior al R22.

*(El GWP o potencial d'escalfament atmosfèric global quantifica la capacitat d'un gas per provocar escalfament global o efecte hivernacle. Es tracta d'un valor relatiu i la referència que es pren és el valor de l'escalfament global produït pel diòxid de carboni que com tal té un GWP d'1.)

Acerca de Eurofred

Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, ISA, Technoblock i Giorik, entre unes altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0489_EUROFRED_180322.pdf)SINF_0489_EUROFRED_180322.pdf[ ]175 kB