Madrid, 22 de març de 2018. - Daikin, companyia capdavantera del sector de la climatització, es suma per segon any consecutiu a la V Carrera “Madrid en marxa Contra el Càncer” com a col·laborador d'aquesta iniciativa que organitza de forma anual l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Mitjançant aquesta iniciativa es vol crear consciència sobre la importància de tenir uns hàbits de vida saludables, així com de la importància de la inversió en recerca científica donat que és un dels pilars fonamentals en el camí de la lluita contra el càncer.

SINF 0488 DAIKIN 180322 Noti

 

Els empleats de Daikin han volgut implicar-se un any més en aquesta marxa l'objectiu de la qual és donar suport a la AECC i als seus projectes de recerca en la lluita contra el càncer, a més de poder passar una jornada divertida i saludable tots plegats. Per a això, el proper 15 d'abril es penjaran el dorsal i es posaran les sabatilles d'esport sumant-se a una gran marea verda que inundarà el centre de la capital, entre Cibeles i Plaça de Castella.

A través de la implicació en aquesta iniciativa, Daikin mostra una vegada més el seu ferm compromís social, amb una visió de la RSC enfocada al respecte, cura de les persones i foment de la vida saludable dins de l'organització.

Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor capdavanter en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més d'“Aire condicionat”, comprat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrònics (refredadores, climatizadores i fan coils). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 en USA, 10 a Europa i 20 a Àsia). www.daikin.es

     

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0488_DAIKIN_180322.pdf)SINF_0488_DAIKIN_180322.pdf[ ]82 kB