La passada setmana, Hitecsa Cool Air i AdisaHeating Sèries van assistir a una de les majors fires de climatització a nivell internacional, la Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2018 de Milan, en la qual van rebre centenars de visites de clients i curiosos en el seu stand.


Aprofitem l'ocasió per agrair a tots els professionals que ens van visitar des de Xile, Rússia, Ukraina, Itàlia, França, Alemanya, Portugal, Irlanda, República Txeca, Algèria, Sèrbia, Croàcia, Israel, Iran, l'Iraq, Romania, Turquia, Moldàvia, Holanda, Àustria, Estònia, Lituània, Letònia, Libano, Dinamarca, Malta, Xipre, Macedònia, Albània, Jordània, Polònia, Sud Àfrica, el Marroc, Dubai, Argentina, Hongria, Suïssa, Cuba, etc...


Estem molt contents amb el nombre de visites rebudes en el nostre stand i ens enorgulleix especialment el gran acolliment que han tingut les novetats que presentem en ocasió d'aquesta fira, tals com l'innovador sistema multizona full inverter OCTOPLUS, les noves gammes de roof top i refredadores HE (HighEfficiency), les noves calderes ADI d'alta eficiència de 50 i 1800 kW, a més de la nova gamma de fan-coil i controls. Tots els equips presentats estan de conformitat amb la nova Directiva Europea de Ecodiseny (ErP Ready), en termes d'eficiència i sostenibilitat. Com sempre, el nostre principal compromís és estar al dia amb les noves normatives i tecnologies europees relacionades amb el mercat HVAC.


La MCE, que se celebra cada dos anys, és una exposició internacional de climatització i sistemes de calefacció que reuneix a uns 2.000 expositors i 160.000 visitants de tot el món per mostrar les últimes tecnologies de la indústria. Aquest any, la innovació i la tecnologia en eficiència energètica han estat les claus dins de les seves àrees temàtiques principals, calor, aigua, fred i energia.

     

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0486_HITECSA_180320.pdf)SINF_0486_HITECSA_180320.pdf[ ]232 kB