Barcelona 20 de març de 2018. Siber(www.siberzone.es) mostrarà el dijous 22 de març en el COIIM Toledo les solucions per a edificis d'energia gairebé nul·la a la disposició dels professionals del sector a l'hora de dimensionar la ventilació, que assegurin una òptima qualitat de l'aire interior i estiguin adaptades als canvis del Codi Tècnic d'Edificació.


La jornada se celebrarà a la seu de la delegació toledana (C/ Agén, 5) de 17:00 a 20:00 hores. Durant la mateixa, Siber explicarà les últimes modificacions normatives introduïdes en els Documents Bàsics de Salubritat i Estalvi d'energia, i les seves implicacions en el disseny d'edificis. Al llarg de la jornada es mostraran els sistemes de Siber i s'exposarà un cas d'èxit de ventilació eficient en un edifici de consum d'energia gairebé nul a Castella-la Manxa. Al final de la mateixa, els assistents tindran l'ocasió de fer networking i compartir experiències mentre gaudeixen d'un vi de la terra.


La instal·lació  adequada d'un sistema de ventilació eficient és un requisit imprescindible en l'edificació de consum d'energia gairebé nul, a la qual tendeix el sector en l'actualitat. Cal recordar que la Directiva 2010/31/UE d'eficiència energètica dels edificis, promulgada en el marc de les iniciatives globals contra el canvi climàtic, estableix que tots els edificis de nova construcció hauran de ser de consum d'energia gairebé nul en 2020. En aquesta línia, la regulació espanyola dirigida al compliment dels objectius comunitaris està reforçant el vincle entre la qualitat l'aire interior dels edificis i la seva eficiència energètica.


Inscripcions i Programa de la Jornada Tècnica de Siber en COIIM Toledo bit.ly/2FS8J0Z

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0485_SIBER_180320.pdf)SINF_0485_SIBER_180320.pdf[ ]164 kB