Barcelona 19 de març de 2018. Siber(www.siberzone.es) ofereix el dimarts 20 de març una jornada tècnica sobre ventilació eficient en Edificis de Consum Gairebé Nul en el Col·legi d'Arquitectes de Còrdova (COACO), en la qual exposarà els nous sistemes adaptats als canvis normatius del DB HS3 2017 que modifiquen el Codi Tècnic d'Edificació en relació a la qualitat de l'aire interior.


La jornada -dirigida a arquitectes i altres professionals del sector- se celebrarà a la seu del COACO (Av. del Gran Capità 32, Còrdova) de 17:00 a 19:00 hores. Durant la mateixa, Siberexplicarà com afecten les modificacions del Document Bàsic Salubritat del CTE a l'hora de dimensionar la ventilació edificis.     

Així mateix, mostrarà els sistemes de ventilació existents per complir amb els alts estàndards d'eficiència en edificis de baixa de demanda d'energia. La ventilació eficient és un requisit imprescindible en l'edificació de consum d'energia gairebé nul. La correcta instal·lació d'un sistema de ventilació mecànica controlada de doble flux -també coneguda com a recuperació de calor- assegura que la qualitat de l'aire que respiren les persones dins dels edificis és òptima per a la seva salut. 


L'equip tècnic de Siber ha desenvolupat solucions en grups i xarxes de ventilació d'alta eficiència que responen a aquestes noves exigències normatives. Al llarg de la jornada es mostraran els sistemes de Siber, tant de Ventilació Híbrida Controlada com de Ventilació Mecànica Controlada, de simple o de doble flux, que s'adeqüen a la regulació d'obligat compliment sobre salubritat, confort, higiene i eficiència energètica en els sectors residencial i terciari.

Inscripcions i Programa de la Jornada Tècnica de Siber en el COACO bit.ly/2DyLQgW

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0484_SIBER_180319.pdf)SINF_0484_SIBER_180319.pdf[ ]165 kB