• Les bombes de calor Aquatermic ofereixen una ificiència màxima en el rendiment, fins i tot superior al 500%, produint més energia tèrmica de la qual la hi que consumeix i minimitzant l'impacte davant el possible augment dels preus de l'energia.
  • La gamma AQUATERMIC CRAA TITANIUM inclou set models amb potències que van de 4kW a 23kW de potència calorífica, que permeten una adaptació optima a diferents grandàries de piscines, de 13 a 80 metres cúbics.
  • Inclou l'opció de connexió via WiFi, que permet gestionar els equips fàcilment des del telèfon mòbil utilitzant una App i preparar la piscina per a el fin de setmana.

 

Barcelona, 19 de març de 2018.- Gaudir de la piscina o del spa tot l'any ara és més fàcil gràcies a les bombes de calor AQUATERMICCRAA TITANIUM de Eurofred. Dissenyades per oferir la màxima eficiència energètica i reduir costos, les noves bombes de calor permeten perllongar la temporada de bany en tot tipus de piscines, fins i tot les d'aigua salada, mantenint una temperatura agradable els 12 mesos de l'any.

Les noves bombes de calor ofereixen una ificiència màxima en el rendiment, fins i tot superior al 500%, produint més energia tèrmica de la qual la hi que consumeix i minimitzant l'impacte davant el possible augment dels preus de l'energia. A més, respecten el medi ambient, ja que l'energia generada no prové de combustibles fòssils, i tenen una grandària molt compacta que simplifica i ofereix màxima flexibilitat en la seva instal·lació. Les bombes funciona en condicions òptimes en un rang de temperatura exterior que va de 45 ºC a -15 ºC i la temperatura d'entrada de l'aigua pot regular-se des de 8 ºC a 35 ºC.

Bescanviador de titani
El bescanviador de calor de les unitats CRAA TITANIUM està dissenyat en espiral, realitzat en titani i és extremadament resistent i idoni per a ambients amb elevades possibilitats de corrosió, assegurant el seu funcionament òptim quan en la piscina s'utilitza aigua salada o sistemes de cloració salina. 

 

     

 Set models
La bomba de calor per a piscines CRAA TITANIUM, connectada al costat del sistema de tractament d'aigua, filtro i bomba d'aigua, absorbeix l'energia continguda en l'aire i amb l'ajuda del refrigerant R-410 la transfi*ere a l'aigua de la piscina, aconseguint la temperatura òptima de confort i perllongant la temporada de bany.

La gamma AQUATERMIC CRAA TITANIUM inclou set models amb potències que van de 4kW a 23kW de potència calorífica, que permeten una adaptació optima a diferents grandàries de piscina, de 13 a 80 metres cúbics.

Gestió des del Smartphone
La gamma AQUATERMIC CRAA TITANIUMcontempla l'opció de connexió via WiFi, que permet gestionar els equips fàcilment des del telèfon mòbil utilitzant una App compatible amb Android i iOS. Aquesta aplicació ens permet preparar la piscina per al cap de setmana o preparar la temperatura quan anem a utilitzar-la amb major efectivitat i estalvi energètic. A través del Smartphone podrem definir la temperatura de l'aigua desitjada, canviar la manera de funcionament i la lògica de control, comprovar la temperatura actual de l'aigua, visualitzar els històrics de funcionament, veure el part meteorològic actual i previst, i definir una programació horària si ho desitgem.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0483_EUROFRED_180319.pdf)SINF_0483_EUROFRED_180319.pdf[ ]726 kB