Barcelona, 12 de març de 2018. Un total de 300 professionals del sector de l'edificació van assistir a la jornada online sobre aerotèrmia i ventilació mecànica amb recuperació d'energia realitzat dins del cicle de seminaris tècnics organitzats en el marc del Projecte CYPEWOOD.

Siber (www.siberzone.es) va participar en aquesta jornada -que va superar les expectatives d'assistència- al costat de Saunier Duval i CYPE Enginyers, per exposar les Solucions de ventilació intel·ligent per a Edificis d'Energia Gairebé Nul·la (EECN) adaptades a la normativa actual de salubritat i estalvi d'energia. En aquest sentit, convé recordar que la ventilació eficient és un requisit imprescindible als edificis de baix consum d'energia.

Els sistemes de ventilació mecànica controlada amb recuperació d'energia de Siber para EECN asseguren als seus usuaris una adequada qualitat de l'aire interior, millorant la de l'aire exterior. El seu funcionament consisteix a extreure l'aire contaminat de l'interior de l'edifici i al seu torn filtrar la contaminació de l'aire que accedeix procedent de l'exterior. A més, aconsegueixen recuperar fins al 90% de la calor de l'aire extret, contribuint així a l'estalvi d'energia.

Siber participa al costat de CYPE Enginyers en el desenvolupament del projecte CYPEWOOD, que consisteix en el disseny, la construcció i la gestió d'un habitatge unifamiliar aïllat, que es caracteritza per ser ecològica, sostenible i eficient energèticament. En aquest projecte s'han considerat dos supòsits, en el primer l'habitatge compleix els requisits del CTE, i en el segon, l'habitatge compleix a més els estàndards d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la (nZEB), on la ventilació hi juga un paper bàsic per aconseguir els seguiments fixats per la normativa

.

235 SIBER

 

Siber (www.siberzone.es) es una empresa establerta a Barcelona des de 2006 dedicada al desenvolupament, producció i distribució de sistemes de ventilació intel·ligents per al sector residencial i terciari. Siber proveeix un conjunt de solucions intel·ligents d'alta eficiència energètica en ventilació de l'aire, que milloren la salut, la higiene i confort de les persones en espais interiors, adaptades a tot moment a la normativa. Amb una experiència de 4.000 projectes realitzats, 50.000 habitatges a Espanya estan equipades amb els seus sistemes de ventilació.

 

Més informació: Miguel Vega | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Tel: 666042349

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0480_SIBER_180312.pdf)SINF_0480_SIBER_180312.pdf[ ]49 kB