SINF 0477 HITECSA 180308 Noti

 

Els equips seleccionats per a aquest projecte internacional han estat tres calderes condensadores de gas ADI CD 105, dos KRONO2 chillers model 2401.2 i un Fan Coil FCW.

Les calderes ADI CD d'Adisa han estat triades per proporcionar la calefacció i el servei de DHW, gràcies a les seves dimensions extremadament compactes que permeten importants estalvis d'espai facilitant l'adaptació al projecte, i gràcies al seu alt rendiment per a una optimització de l'eficiència energètica. Destaquen pel seu alt rendiment у estalvi energètic, complint amb els requisits d'eficiència corresponents a la Directiva Europea Ecodisseny (ErP Ready). Són la solució ideal en projectes de renovació.

Les KRONO 2 d'Hitecsa són refredadores d'aire-aigua d'alta eficiència energètica, amb ventiladors axials i compressors scroll. Compactes i robustes, estan dissenyades per a la seva instal·lació a la intempèrie, bé en terrasses o sòl. Les múltiples possibilitats de configuració acústica juntament amb la possibilitat d'incorporar el kit hidrònic, els proporcionen gran versatilitat d'instal·lació i funcionament, podent-se adaptar així a cada projecte.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0477_ADISA_180308.pdf)SINF_0477_ADISA_180308.pdf[ ]207 kB