Barcelona, 6 de març de 2018. Siber (www.siberzone.es) participa el dia 7 de març al 'I Congrés d'Enginyers Professionals en la Indústria 4.0', que se celebra al Campus de la UPV (Universitat Politècnica de València). L'esdeveniment, que en la seva edició inaugural porta per lema "Cap a un Model Energètic Sostenible", reunirà a al voltant de 150 professionals.

El Congrés sorgeix a iniciativa del Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d'Alacant amb l'objectiu de reforçar el concepte d'Indústria 4.0 des de l'automatització amb criteris de sostenibilitat. La cita es presenta com un fòrum de debat i intercanvi d'idees dirigides a aconseguir solucions tecnològiques innovadores per a l'eficiència i l'estalvi energètic.

Dins del complert programa de conferències i taules rodones, Siber presentarà les solucions de ventilació d'alta eficiència energètica per a Edificis de Consum d'Energia Gairebé Nul (EECN) que desenvolupa, produeix i desenvolupa per al sector residencial i terciari. Cal recordar que la ventilació eficient és un requisit imprescindible en aquest tipus de construccions.

Els sistemes de ventilació mecànica controlada de doble flux de Siber asseguren una qualitat de l'aire interior òptima complint amb la normativa vigent de salubritat i higiene del Codi Tècnic d'Edificació. La seva missió és extreure l'aire contaminat de l'interior alhora que filtra l'aire que entra a l'habitatge procedent de l'exterior, proporcionant un ambient net i saludable en tot moment.

Les innovadores solucions de ventilació de Siber ajuden a més a aconseguir els ambiciosos objectius d'eficiència energètica dels EECN, doncs aconsegueixen recuperar fins al 90% de la calor d'aire contaminat que expulsen. D'aquesta manera, redueixen la demanda d'energia en climatització per obtenir una temperatura confort. Algunes d'elles es mostraran a l'exposició de fabricants que complementarà el Congrés organitzat pels enginyers d'Alacant.

Més informació i inscripcions www.coitialicante.es/index.php/congreso

235 SIBER

 

Siber (www.siberzone.es) és una empresa establerta a Barcelona des de 2006 dedicada al desenvolupament, producció i distribució de sistemes de ventilació intel·ligents per al sector residencial i terciari. Siber proveeix un conjunt de solucions intel·ligents d'alta eficiència energètica en ventilació de l'aire, que milloren la salut, la higiene i confort de les persones en espais interiors, adaptades a tot moment a la normativa. Amb una experiència de 4.000 projectes realitzats, 50.000 habitatges a Espanya estan equipades amb els seus sistemes de ventilació.

 

 

Més informació: Miguel Vega | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Tel: 666042349

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0475SIBER_180306.pdf)SINF_0475SIBER_180306.pdf[ ]47 kB