El passat 1 de març, Mitsubishi Electric Aire condicionat, va celebrar el segon esdeveniment del cicle de presentacions de la Nova Generació City Multi, que recorrerà tot el territori nacional fins a mitjans de març.


SINF 0474 MITSUBISHI 180305 Noti

Aquesta vegada, la cita va ser en el Gran Teatre Liceu de Barcelona, on es van reunir més de 300 clients, per conèixer de prop les innovacions tecnològiques que han permès que la Nova Generació de Sistemes VRF de City Multi aconsegueixin assolir els valors d'eficiència energètica estacional més alts del mercat.

L'esdeveniment va ser conduït per la periodista Claudia Collado i va comptar amb la participació del President de Mitsubishi Electric Europe Sucursal Espanya, Sr. Masami Kusano i el Director General de la Divisió d'Aire condicionat, Sr. Pedro Ruiz, qui van destacar els esforços de la companyia per seguir incrementant la productivitat interna per mantenir el lideratge del sector i al seu torn millorar en qualitat sent respectuosos amb el medi ambient.

El tancament de la presentació va estar a càrrec de l'expert en innovació empresarial, Pablo Foncillas, qui va destacar la importància de les plataformes digitals per connectar i millorar els processos i serveis generant una major satisfacció dels clients.

Per finalitzar la nit, els assistents van gaudir d'un coctel a la “Sala dels Miralls” del Teatre Liceu, on van poder intercanviar opinions sobre les innovacions de l'últim llançament de Mitsubishi Electric.

Nova Generació City Multi

La Nova Generació de Sistemes VRF, Sèrie YNW, suposa un avanç tecnològic respecte a la seva predecessora. Totalment redissenyada, incorpora importants innovacions que la converteixen en la unitat de cabal variable més avançada del mercat. Ofereix un nou disseny estructural i innovacions en components clau, com a compressor i ventilador, que han permès un important augment d'eficiència energètica estacional, aconseguint els més alts valors del mercat, permetent a més pel seu nou disseny amb dimensions reduïdes disminuir l'espai necessari en planta fins a un 29% i amb un estalvi de refrigerant de fins a un 25% en sistemes de recuperació de calor. Tots aquests avanços converteixen a la Nova Generació City Multi en la perfecta solució per a qualsevol projecte.

SINF 0474 MITSUBISHI 180305 Noti1

 

Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric té més de 90 anys d'història i és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. Mitsubishi Electric és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.

Per més informació:

Esther Gimenez
Responsable de Comunicació
Tel: 93 686 40 0707
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mitsubishi Electric Europe B.V
Sucursal España
http://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0474_MITSUBISHI_180305.pdf)SINF_0474_MITSUBISHI_180305.pdf[ ]290 kB