SINF 0469 MITSUBISHI 180222 Noti

El passat 20 de febrer a València, Mitsubishi Electric Aire condicionat, va iniciar el tour nacional de presentacions de la Nova Generació City Multi, que passarà per Barcelona, Sevilla, Madrid i finalitzarà el proper 20 de març a Bilbao.

La primera presentació es va realitzar a l'emblemàtic edifici Veles i Vents del port de València, on la multinacional japonesa va realitzar el llançament de la Nova Generació de Sistemes VRF de City Multi, una completa renovació amb importants innovacions tecnològiques que han permès aconseguir els valors d'eficiència energètica estacional més alts del mercat.

En l'esdeveniment van participar el President de Mitsubishi Electric Europe Sucursal Espanya, Sr. Masami Kusano i el Director General de la Divisió d'Aire condicionat, Sr. Pedro Ruiz, els qui van destacar en els seus discursos l'esforç de la companyia per invertir a aconseguir els més alts estàndards de qualitat i innovació que sempre han caracteritzat l'ADN de la marca.

La presentació de la Nova Generació va comptar amb la participació de l'expert en innovació empresarial, Pablo Foncillas, qui al costat de membres de l'equip directiu de la companyia van delinear els aspectes més rellevants tinguts en compte en el desenvolupament i llançament de la nova gamma.

El diàleg va ser acompanyat d'un nou, dinàmic i modern procés de visual thinking que va permetre a tots els assistents seguir fins als mínims detalls la presentació.

La Nova Generació de Sistemes VRF, Sèrie YNW, suposa un avanç tecnològic respecte a la seva predecessora. Totalment redissenyada, incorpora importants innovacions que la converteixen en la unitat de cabal variable més avançada del mercat. Ofereix un nou disseny estructural i innovacions en components clau, com a compressor i ventilador, que han permès un important augment d'eficiència energètica estacional, aconseguint els més alts valors del mercat, permetent a més pel seu nou disseny amb dimensions reduïdes disminuir l'espai necessari en planta fins a un 29% i amb un estalvi de refrigerant de fins a un 25% en sistemes de recuperació de calor. Tots aquests avanços converteixen a la Nova Generació City Multi en la perfecta solució per a qualsevol projecte.

Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric té més de 90 anys d'història i és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. Mitsubishi Electric és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.

Per a més informació:

Esther Gimenez
Responsable de Comunicació
Tel: 93 686 40 0707
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mitsubishi Electric Europe B.V
Sucursal España
http://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0469_MITSUBISHI_180222.pdf)SINF_0469_MITSUBISHI_180222.pdf[ ]186 kB