La setmana passada han sortit cap a l'Hotel Carrossa a Palma, dos climatitzadores FMA 100 i FMA 122 per al tractament del SPA, aquests climatitzadors han estat dissenyats exclusivament per donar servei a aquesta instal·lació. 


Recuperador dissenyat per aconseguir altes classificacions d'eficiència H1, By-pass del recuperador per possibilitar freecooling 100%, recuperador en alumini amb protecció Epoxi, bateries de tractament d'aire d'alt rendiment en Cu-AL l'amb protecció per a ambients de piscina. 


Ventiladors Plug Fan EC amb els bobinatges de startor protegits per potting i pintura anticorrosió, rodete de material plàstic.


Equips modulars de fàcil assemblatge construïts amb perfils d'alumini i panells sándwich de 45 mm d'espessor fixats mitjançant compressió, mecànica amb absència de cargols exteriors, poliuretà interior de 43 Kg/m3 polimeritzado en absència de CHFCs, protecció Epoxi en fusteria interior, safates de condensats d'alumini, portes amb bisagrades i manilles, filtres G4-M6-F8.

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0467_AIRLAN_180220.pdf)SINF_0467_AIRLAN_180220.pdf[ ]154 kB