Els passats 14, 15 i 16 de febrer, Hitecsa CoolAir i Adisa Heating Sèries van celebrar la seva Convenció Anual de Vendes 2018, a l'Hotel Avinguda Sofia de Sitges. Tres jornades intenses on es van analitzar les fites del 2017 i el pla d'acció de cara al 2018, destacant el gran treball comercial que es realitza en la companyia.
Guillermo Rosenberg, Director General de Hitecsa i Adisa, va donar tret de sortida a l'últim dia de la Convenció posant l'accent en el creixent posicionament de la marca al mercat i al seu creixement amb la nova fàbrica de Vilafranca del Penedés.
El Director de Vendes de Hitecsa, Fernando Navarro, va recolzar a l'equip perquè segueixi treballant conjuntament de cara als nous reptes que presenta el mercat aquest any. A nivell de Adisa, el Director de Vendes Jaime Gil, també va presentar els nous objectius a nivell de producte de la marca.
Per finalitzar, l'acte es va clausurar amb el lliurament de Premis 2017 a l'equip per compliment d'objectius i millors projectes. 
L'esdeveniment va acabar el divendres amb un menjar on van participar tots els assistents per celebrar un any d'èxits gràcies al bon treball d'equip.

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0465_ADISA_180219.pdf)SINF_0465_ADISA_180219.pdf[ ]121 kB