Mitsubishi Electric, empresa capdavantera del sector de l'Aire condicionat i la Climatització, debuta en la 53ª edició de Casa Decor, l'exclusiva exposició d'interiorisme. La firma presenta l'espai #AirTrending, dedicat a la seva nova sèrie d'aire condicionat MSZ-LNKirigamine Style. Es tracta de la gamma més premium de la companyia, amb prestacions mai vistes que responen a les més altes expectatives.

L'encarregada de dur a terme el projecte ha estat Virginia Albuja, que suma ja 6 anys consecutius col·laborant amb l'exposició. Els espais que ha creat són tots molt diferents en quant a l'estil, però amb un objectiu en comú: despertar sensacions de sofisticació i benestar.

Exquisidesa, modernitat i elegància, són les característiques que primer se'ns vénen a la ment en descriure l'espai dissenyat per Mitsubishi Electric. La interiorista ha adequat un espai de dimensions reduïdes per crear un petit oasi de relaxació. Es tracta d'un lloc on desconnectar i gaudir d'un mateix, ja sigui llegint un llibre, assaborint un bon vi, o simplement aprofitant el silenci per oblidar-se de l'atrafegat ritme de vida a la ciutat.

La geometria juga un paper clau en la composició de l'espai, basada en la tradicional tècnica del Feng Shui. En una de les parets pot observar-se una estructura de fusta en la qual diverses línies es creuen, formant una original prestatgeria per exposar petites obres d'art. Sòl i sostre són perfectament simètrics. Al seu torn, el joc de llums i miralls en les parets dota d'amplitud el lloc. Donada la important presència de la tecnologia en l'ADN de Mitsubishi Electric, s'ha apostat també per instal·lar a l'espai les últimes novetats en domòtica.

Servint-se de les últimes tendències en decoració, Virginia Albuja ha dotat d'un aspecte únic al lloc. Pells, fusta, pedra… La mescla de materials crea una composició totalment harmònica, en la qual cada element destaca per si solament. Així i tot, hi ha un clar protagonista: l'equip d'aire condicionat. 

MSZ-LN Kirigamine Style representa una revolució en el sector i es converteix en un autèntic referent. Aquesta nova sèrie recull l'últim en disseny i tecnologia per crear un nou concepte: el #AIRTRENDING. 

 

La unitat interior presenta una estètica agradable i harmoniosa que permet la seva integració a qualsevol espai, sigui quina sigui la decoració. La firma s'aventura amb els tons industrials, els vermells i els blancs i posa a la disposició de l'usuari un aparell amb quatre colors excl

usius i intensos: blanc natural, blanc perla, negre ónix i vermell robí. Els comandaments presenten també aquests quatre acabats, aconseguint així un conjunt elegant i modern. A més, el disseny de panell pla, net i de línies rectes, que dota a l'equip d'una estètica minimalista excepcional, va ser reconegut amb el premi Good Design Award2016.

La nova tecnologia implementada per Mitsubishi Electric fa de MSZ-LN KirigamineStyle el producte ideal. Compta amb la classificació A+++ d'eficiència energètica, i contribueix al descans i la relaxació, doncs el seu so és gairebé imperceptible. També pot controlar-se i gestionar-se a distància a través de la xarxa Wi-Fi i mitjançant l'aplicació MELCloud, a més de comptar amb un detector de presència integrat, el 3D I-see Sensor, capaç de crear patrons i ajustar el seu comportament. El seu recobriment de doble barrera prevé l'acumulació de pols i greix a l'interior de la unitat. Destaca el filtre purificador Plasma QuadPlus, avalat per la Societat Espanyola de Alergología i Immunologia Clínica (SEIAC). 

Aquest aparell està especialment pensat per marcar tendència, per la qual cosa es dirigeix al públic més selecte, amant de la decoració d'interiors i un fidel seguidor de les tendències. Així, Casa Decor es converteix en l'aparador ideal perquè Mitsubishi Electric present la seva novetat més trendy.

Cal esmentar també que a l'auditori, espai creat per Silka Barris, s'han instal·lat 5 equips de la MSZ-LN.

                                                                                               

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0464_MITSUBISHI_180216.pdf)SINF_0464_MITSUBISHI_180216.pdf[ ]281 kB