Madrid, 5 de febrer de 2018.- Daikin, com a primer fabricador a nivell mundial d'equips de climatització que utilitzen per al seu funcionament el refrigerant de nova generació R-32, ha presentat davant els professionals del sector de la zona de Catalunya, Llevant, Balears i Andorra els últimes avanços de la companyia en calefacció.

El lloc triat per la firma de climatització per a la presentació va ser l'emblemàtic Teatre Victoria de Barcelona.

Durant l'esdeveniment els assistents van poder conèixer de primera mà les últimes solucions de la companyia, com la nova generació de Daikin Altherma: Daikin Altherma 3 amb R-32. El nou sistema de la gamma que va revolucionar el mercat de la aerotermia fa ja més d'una dècada que ofereix en un únic sistema calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària, ara amb una avançada tecnologia i uns elevats nivells d'eficiència gràcies al refrigerant R-32, que garanteix rendiment i estalvi.

També es va parlar de la inclusió de la companyia en el segment de les calderes amb el llançament de la primera caldera mural de condensació de gas D2C de la signatura. Dissenyada i fabricada íntegrament per Daikin, aportant una alta eficiència i confort, en proporcionar aigua calenta de forma eficient i fiable, a més de garantir una temperatura idònia a tot moment. La seva estètica també és una dels seus principals avantatges, amb un disseny exclusiu, compacte i elegant, que la converteix en la caldera perfecta per a qualsevol llar. Les solucions Daikin per a producció d'ACS també van ser presentades de mà dels responsables de producte de calefacció de Daikin.

La presentació va transcórrer en un ambient proper i relaxat, on tots els assistents van poder compartir amb els professionals de Daikin opinions sobre els nous reptes que planteja el sector. Finalment, els assistents van poder gaudir de l'aclamat musical Cabaret, que actualment està de gira a la ciutat comtal i es representa en el Teatre Victoria.


 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0461_DAIKIN_180205.pdf)SINF_0461_DAIKIN_180205.pdf[ ]21 kB