22 de gener - Adisa Heating Sèries ha estat la marca triada per climatitzar l'Hospital Vithas del carrer Arturo de Soria.
Els equips escollits per al projecte d'aquest hospital han estat un Roof Top RT2, equipat amb dues calderes ADI CD 120 i una caldera ADI CD 175, per a una potència total de 406 kW.
Les calderes ADI CD són calderes de gas modulant en acer inoxidable, de condensació, amb potències de 71 a 904 kW i amb un rendiment estacional de fins a 108%. Destaquen pel seu alt rendiment у estalvi energètic, complint amb els requisits d'eficiència corresponents a la Directiva Europea Ecodisseny (ErP Ready).
Els Roof Top de Adisa són equips autònoms de generació de calor per instal·lar a l'exterior. Amb potències fins 3.620 kW en una única carcassa, estan equipats amb calderes a gas ADI d'alta eficiència energètica, que compleixen amb la directiva Ecodisseny ErP Ready, tant en òptima eficiència com a molt baixes emissions (aplicació al setembre 2018).

 


Gràcies al seu disseny hidràulic flexible, adaptable a les necessitats de la instal·lació, a la seva estructura autoportant ia les seves dimensions i pesos compactes, els Roof Top de Adisa són la solució ideal en projectes on es precisa aprofitar al màxim la superfície útil construïda, sense necessitat de reforçar estructures, i assegurar importants estalvis energètics i en costos i temps d'instal·lació.

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0456_ADISA_180122.pdf)SINF_0456_ADISA_180122.pdf[ ]385 kB