•  La nova plataforma i arquitectura de sistema obert, col·laborativa i intel·ligent, permet interactuar, compartir dades i desenvolupar aplicacions augmentant l’eficiència en els edificis fins a un 30%, assegurant el màxim confort per als seus ocupants.
  • Es tracta d’una completa solució integrada que millora el cost general de la propietat amb analítiques i informes fàcilment accessibles.

Barcelona, novembre de 2017 – Schneider Electric, líder en la transformació digital de la gestió de l’energia i l’automatització, ha presentat EcoStruxureTM Building, la seva plataforma oberta i col·laborativa de Internet of Things (IoT) per a edificis intel·ligents, que ofereix molt més valor afegit per a tot l’ecosistema d’edificis. L’ús de les darreres tecnologies i solucions digitals fa que EcoStruxure Building estigui específicament dissenyat per complir amb els requisits dels propietaris d’edificis, constructors, integradors de sistemes, gestors d’instal·lacions i ocupants d’edificis.

EcoStruxure Building és l’última incorporació a EcoStruxure d’Schneider Electric, la seva arquitectura oberta, plug-and-play i habilitada per a IoT, que ofereix solucions integrals en sis àrees d’”expertise”: Energia, IT, Edificis, Maquinària, Fàbriques i Xarxes – per a quatre mercats finals: edificis, centres de dades, industria i infraestructures. EcoStruxure està impulsant la transformació digital dels clients d’Schneider Electric a nivell mundial, fet que els permet ser més competitius a la economia actual. Amb la seva arquitectura oberta, els desenvolupadors, partners i clients poden interactuar de forma segura i compartir les seves dades a través de SDK i API.

El 2020, gairebé el 30% dels dispositius que es troben dins dels edificis estaran connectats a internet, fet que oferirà grans oportunitats per millorar l’eficiència. Com a solució innovadora i àgil, que combina software provat de gestió d’edificis amb el hardware, EcoStruxure Building permet obtenir informació valuosa de les dades dels edificis per aconseguir que siguin més intel·ligents, segurs i confortables i fins a un 30% més eficients. Amb la connexió de tots els elements, des de sensors fins a serveis, aquesta completa solució integra sistemes clau als edificis, com energia, HVAC, il·luminació, seguretat contra incendis, seguretat i gestió d’oficines per aprofitar al màxim les noves oportunitat que presenta el IoT.

“Ara els nostres clients tenen l’oportunitat de millorar l’eficiència, el confort i la productivitat dels seus edificis gràcies a EcoStruxure Building”, ha dit Philippe Delorme, Executive Commitee member and EVP, Building & IT Business d’Schneider Electric. “La proliferació de sistemes i dispositius intel·ligents connectats genera grans quantitats de dades que els nostres clients i partners poden aprofitar ara, aconseguint que els edificis siguin molt senzills de gestionar”.

EcoStruxure Building està dissenyat per satisfer les necessitats específiques de les empreses d’avantguarda, ja que pot implementar-se al núvol i/o on-premise i també té la capacitat d’escarlar-ho fàcilment per a grans empreses amb múltiples edificis. A més, EcoStruxure Building compta amb ciberseguretat avançada i admet protocols oberts de la indústria basats en IP, per facilitar l’intercanvi segur de dades i analítiques entre sistemes d’edificis crítics i plataformes de gestió pròpies d’Schneider Electric i, fins i tot, d’altres desenvolupadors.

La població mundial creix a un ritme accelera, motiu pel qual es preveu que la xifra d’edificis augmenti un 13% per al 2024. Aquesta última generació d’edificis serà més elèctrica i necessitarà operar de manera més intel·ligent i eficient per gestionar la creixent demanda d’ocupants. EcoStruxure Building millora el cost total de propietat amb fàcil accés a anàlisis i informes a través d’una amplia gama de solucions per a edificis que inclou:

  • EcoStruxure Building Operation: software de gestió d’edificis que integra les dades del sistema i de les aplicacions per simplificar el control, la gestió i l’optimització de les operacions de l’edifici.
  • EcoStruxure Building Operation – Energy Expert: mòdul de gestió de l’energia de l’edifici que rastreja el consum, assigna despeses de facturació i millora l’eficiència energètica.
  • EcoStruxure Fire Expert: solució que estalvia temps proporcionant accés immediat a les dades del sistema contra incendis al núvol.
  • EcoStruxure Apps Studio: plataforma de desenvolupament d’aplicacions per crear aplicacions mòbils precises i segures que mantinguin la comoditat als ocupants mitjançant l’accés i el control de forma senzilla de la temperatura ambient, la il·luminació i altres elements de confort per a l’usuari.

“Les empreses actualment necessiten accés en temps real a la informació de valor per poder prendre decisions més intel·ligents sobre com s’executen els seus edificis i així crear entorns de treball més productius, àgils i col·laboratius”, ha afirmat Delorme. “EcoStruxure Building permet accedir de forma senzilla a una àmplia gama de solucions per a edificis intel·ligents, obtenint així resultats de valor i mesurables per a l’èxit empresarial”.

Boston Scientific, desenvolupador i fabricant internacional de dispositius mèdics, fa servir EcoStruxure Building Advisor per localitzar i solucionar ràpidament problemes operacionals i implementar de forma eficaç l’eficiència energètica i mesures de sostenibilitat. El personal de les instal·lacions pot aprofitar dades importants de més de 1.000 equips per identificar i prioritzar accions i manteniments per estalviar energia. Com pot prendre decisions més informades, Boston Scientific ha reduït les despeses relacionades amb avaries en un 40%, inclosa una reducció del 51% en avaries relacionades amb l’energia i una reducció del 49% en les que causen condicions inadequades.

Altres clients que s’han beneficiat d’EcoStruxure Building són The Edge, l’edifici d’oficines més sostenible del món, i Moorfields Eve Hospital de Londres.

Per a més informació sobre EcoStruxure Building: www.schneider-electric.com/EcoStruxure-Building.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0455_SCHNEIDER_180122.pdf)SINF_0455_SCHNEIDER_180122.pdf[ ]47 kB