• Eurofred presenta el nou rentavaixella amb transportador de prestatgeria River MULTI 414 que inclou un dispositiu de recuperació de calor i un túnel d'assecat en línia que, gràcies a la seva avançada tecnologia, ofereix un consum extremadament reduït, de fins a 0,6 litres per canastra.
  • Els programes varien quant a temperatura i potència de rentat, temps, velocitat de flux i distribució de l'esbandida i permeten rentar més objectes, de manera més eficient, en un temps reduït i consumint menys energia i aigua.

 

Barcelona, 17 de gener de 2018.- EUROFRED porta al mercat espanyol l'última generació de túnels de rentat, el Elettrobar River Multi 414, que crea un nou estàndard en el sector Horecaen prestacions, funcionalitats, productivitat i baix consum i la millor relació preu-rendiment del mercat.
El nou rentavaixella amb transportador de prestatgeria Elettrobar River Multi 414 inclou un dispositiu de recuperació de calor i un túnel d'assecat en línia que, gràcies a la seva avançada tecnologia, ofereix un consum extremadament reduït, de fins a 0,6 litres per canastra. Inclou, a més, un innovador sistema de rentat i esbandida adaptativa múltiple d'alta eficiència amb bomba de doble flux i gestió de velocitat electrònica, així com altres característiques operacionals, ambientals i d'estalvi que no han de considerar-se "opcionals". També destaca per la seva facilitat d'ús, flexibilitat operativa, seguretat i qualitat i la seva fàcil neteja.

Màxima eficàcia de rentat i assecat
Elettrobar River Multi 414 disposa d'una bomba de doble flux de 2.7 kW -equivalent a una bomba tradicional 3.5 kW- que alimenta 60 filtres IdroWash2 direccionals disposades en 5 braços en una longitud de sol 50 cm., que realitzen un "raspallat" hidràulic que elimina la brutícia amb eficàcia. L'aigua es manté a una temperatura constant de 60°C en programes estàndard i 63°C en programes intensius. En el procés d'assecat s'utilitza aire a 70°C pres de l'exterior i escalfat per un bescanviador de 6 kW (9 kW opcional). Un ventilador torbo radial de 550 W envia un flux d'1.400 m3/hora a dues boques superiors. L'assecat està optimitzat tant per a plats com per a gots i objectes còncaus que han de rebre aire des d'a baix.
El nou túnel de rentat ofereix màxima eficiència energètica gràcies a diferents innovacions exclusives de Elettrobar que permeten reduir el consum fins a 0.6 litres d'aigua, un 60% menys que els sistemes de la competència, que comporta una reducció del consum d'energia i de productes químics i minimitza l'impacte mediambiental.

Consum adaptatiu
El consum d'aigua s'adapta a la productivitat i tipus d'objectes a rentar: per esbandir els plats es necessita principalment aigua des d'a dalt, per als gots i els recipients contenidors l'aigua ha de venir d'a baix. L'extraordinària capacitat d'esbandir TopRinse permet diferenciar el flux entre la part superior dels braços i inferior per eliminar una despesa inútil sense afectar al rendiment. Per la seva banda, el consum elèctric varia amb la productivitat i el tipus d'objectes per rentar, de manera que el cost d'operació de l'equip s'adapta a tot moment a les necessitats del servei. El sistema adapta també el flux d'aigua, optimitzant el consum en funció de la velocitat d'avanç i el tipus d'objectes a rentar. Segons el programa que s'utilitzi l'estalvi d'aigua pot arribar al 26%.
L'equip disposa de diferents programes de rentat, que es gestionen a través d'una pantalla digital, que contempla les més diverses condicions d'ús. Els programes varien quant a temperatura i potència de rentat, temps, la velocitat de flux i la distribució de l'esbandida. Aquests programes no només permeten anar "més ràpid" o "més lent", sinó que permeten, gràcies a la gestió dels diferents elements i fases de rentat, rentar més plats de manera més eficient en un temps reduït, consumint menys energia i aigua.

Líder mundial
Durant més de 40 anys Elettrobar ha produït més d'un milió de rentavaixelles professionals. Gràcies a aquesta experiència el partner de Eurofred a l'apartat de rentat ha desenvolupat productes innovadors amb múltiples beneficis per a qualsevol tipus de negoci, adaptant-se a totes les necessitats: des d'un petit bar o restaurant a grans col·lectivitats. 
Els avantatges de les diferents gammes de rentat de Elettrobar (rentagots, rentaplats, rentaplats de campana o túnels d'arrossegament) són múltiples. Destaquen l'òptima qualitat del rentat gràcies al sistema patentat EWT, amb doble bomba i braç de rentat tecnològic i els menors costos d'utilització amb el sistema patentat EDS. Aquest sistema aconsegueix una circulació més eficient de l'aigua en la cuba, consumint menys aigua i detergent per rentat.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0453_EUROFRED_180117.pdf)SINF_0453_EUROFRED_180117.pdf[ ]177 kB