Barcelona 16 de gener de 2018 - Eurofred ha incorporat recentment a Technogel entre els seus partners exclusius en Equipament Professional, referent a la fabricació d'equips per a l'elaboració de gelats i postres artesanals. 

Amb més de 60 anys de presència al mercat, el partner italià ofereix solucions completes per a tot tipus de negocis, des d'un petit obrador a una gran instal·lació industrial que permeten conjugar la màxima qualitat en l'elaboració dels productes amb la màxima productivitat del negoci. Eurofred aconsegueix així de la mà de Technogel oferir solucions a petita, mitjana i gran escala, automatitzant i simplificant els processos d'elaboració artesanal del gelat.

La nova maquinària de Technogel present al catàleg d'equipament professional de la companyia disposa de pasteuritzadores, tines de maduració, mantecadores, pastura-mantecadores, màquines soft o mixcremas per complementar qualsevol proposta: des de base de gelat fins a melmelades, cremes, bases de torrons i moltes opcions més. La maquinària ofereix a més una constant evolució tecnològica, amb alts controls de qualitat. 


Dins de les propostes cal destacar, per exemple entre unes altres, la nova màquina Euro/Black Magic, que ofereix una elaboració de gelat soft i frozen iogurt impecable gràcies a un dispositiu de control que gestiona electrònicament el treball. Incorpora 4 funcions d'operació: mescla, distribució, conservació i rentat. Així mateix, ofereix programes automàtics de mescla, control de viscositat i de temperatura en els cilindres i indicador de cons produïts. Es presenta en tres models l'EURO 3P, l'EURO 3 i el Black Magic amb capacitat fins a 41kg/h.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0452_EUROFRED_180116.pdf)SINF_0452_EUROFRED_180116.pdf[ ]224 kB