Les unitats triades per a aquest projecte de remodelació han estat tres equips autònoms aire-aire: un ACHIBA 301 de la sèrie MosaicInverter, un ACVBA 501 i un ACVBA 701.


El Mosaic Inverter ACHIBA és un equip autònom compacte de construcció horitzontal, dissenyat per ser instal·lat a l'interior del local a climatizar i es caracteritza per oferir una gran flexibilitat en instal·lació. Gràcies a l'ocupació de la tecnologia Inverter, destaca per oferir alta eficiència, màxim estalvi i confort al servei de la rehabilitació energètica en el sector comercial.


Els ACVBA 501 i 701 són equips autònoms compactes aire-aire de construcció vertical, adequats per operar acoblats a una xarxa de conductes de distribució d'aire. Ofereixen màxima flexibilitat per a la climatització per conductes de locals comercials.


La fàbrica Michelin de Valladolid compta amb al voltant d'1.700 treballadors, ocupa una superfície total de 756.000 metres quadrats i té una capacitat de fabricació de 83.900 tones. En la planta es realitzen activitats per al sector agrícola, turisme, renovat de camió i semiacabats. 


Conceptes com la seguretat, l'ordre, la neteja, el compromís amb el medi ambient i la mobilitat sostenible. han permès l'èxit de la planta en aquestes 4 dècades.

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0450_HITECSA_180115.pdf)SINF_0450_HITECSA_180115.pdf[ ]132 kB