Barcelona, 10 de gener de 2018.- Eurofred i Fujitsu en el seu afany de continuar oferint els productes i tecnologies més innovadors, ultimen el llançament a Espanya de la nova sèrie de splits KG per a climatització domèstica. La nova sèrie, que inclou quatre potències diferents (des de les 1720 kcal/h a les 3440 kcalen fred i des de 2580 kcal a 4300 en calor) ha estat guardonada recentment amb el “GoodDesign Award 2017” per l'Institut Japonès de Promoció del Disseny. 

“Good Design Award 2017” és un premi amb més de mig segle de prestigi que reconeix les millores en la indústria i la qualitat a través del disseny al país nipó. En la seva decisió el jurat ha avaluat diferents paràmetres de la seriï KG de Fujitsu entre els quals destaquen els relatius a l'experiència de l'usuari, com l'alta qualitat, la seva facilitat d'ús i ergonomia, i altres relacionats amb el seu desenvolupament, funcionalitats i incorporació de noves tecnologies. En aquest punt, en la concessió del guardó a la sèrie s'ha destacat l'alta qualitat i originalitat del seu disseny, que harmonitza a la perfecció amb altres elements que decoren les llars com a quadres i fotografies, tant en format vertical com en horitzontal. 

El jurat va tenir en compte també la sostenibilitat i eficiència dels equips, ja que aconsegueix la classificació energètica més alta del mercat (A+++), en incorporar un bescanviador de calor d'alta densitat dins d'un format molt estret, d'amb prou feines 215 mm de profunditat. A més incorpora el gas refrigerant R-32, més respectuós amb el medi ambient.

La nova seriï KG serà una de les principals novetats del catàleg 2018 de Fujitsu.
Good Design Award website (Japan Institute ofDesign Promotion).
http://www.g-mark.org/