Barcelona, 09 de gener de 2018.- Eurofred ha presentat la nova Sèrie LA de Split Conductes de climatització Inverter de General que destaquen per les seves reduïdes dimensions, un disseny discret i elegant, elevada eficiència i màxima fiabilitat i confort i mínim nivell sonor.

La nova sèrie LA de conductes té una profunditat de tan sol 45 centímetres, que facilita la seva instal·lació en espais reduïts i estrets. A més, gràcies al seu discret disseny i la seva cuidada estètica, passen totalment desapercebuts en instal·lar-se en el fals sostre, sense ocupar espai en sòl o sostre. 

Els nous sistemes utilitzen compressors i ventiladors DC Inverter que redueixen el consum elèctric i incrementa el rendiment, amb una qualificació energètica A+, i ofereixen uns índexs de fiabilitat del 99.22%, únics al mercat. La nova Sèrie L'ofereix màxim confort i permet, mitjançant la xarxa de conductes, climatitzar totes les estades o zones de forma homogènia. 

A qualsevol espai
Gràcies al disseny compacte de la Sèrie LA, l'espai d'instal·lació es redueix fins als 600 mm de profunditat i 223mm d'altura. Una grandària que no impedeix el seu fàcil manteniment. Així, la bomba de condensats va inclosa i és fàcilment desmuntable. També s'accedeix de manera molt senzilla a la caixa de connexions elèctrica i els codis d'error es poden comprovar a partir de l'historial d'errors.

La nova sèrie s'ofereix en tres configuracions, de 3.500 a 5.200 watts, totes amb un ampli rang de funcionament que assegura una òptima climatització a baixes temperatures. A més, ofereixen l'opció de control WiFi, Controla el teu climatitzador General a qualsevol moment i en qualsevol lloc. Amb la app de General, a través del smartphone o la tablet, es poden modificar els ajustos i programació del teu aire condicionat quan vulguis per gaudir sempre d'una temperatura ideal en la teva llar.