Barcelona, 02 de gener de 2018.- Els Portàtils Daitsu són un element imprescindible en llars, oficines i comerços, que necessitin climatitzar els seus espais amb una màxima facilitat d'instal·lació i amb el màxim confort. Uns equips d'avançada tecnologia i reduida grandària i pes que permeten aconseguir en poc temps la temperatura ideal. A més, en ser portàtils ofereixen una polivalència afegida, climatitzant l'estada desitjada de manera fàcil.

SINF 0443 EUROFRED 180102

Daitsu portable

La gamma de Portàtils Daitsu inclou dos models “sol fred”, APD9-CRV2 i APD12-CRV2, amb potències de 2.600 i 3.500 W, i el APD12-HRV2, amb complet sistema de bomba de calor d'alt rendiment, gràcies a la seva tecnologia de 4 vies, i una potència 3.500 W en fred i 3.000W en calor.

Els Portàtils Daitsu destaquen pel seu baix consum -classificació energètica A- i perquè disposa d'un complet display digital que simplifica la selecció de programes i funcions. Destaquen la funció Mode, que inclou 5 maneres de funcionament: acte, refrigeració, deshumectació, ventilació i calefacció (només en el model APD12-HRV2) i la funció Sleep que permet regular el nivell de temperatura de l'estada per obtenir el màxim confort i estalvi energètic. Per la seva banda, la Funció Swing permet controlar automàticament l'adreça del flux d'aire. La funció Timer serveix per programar l'encès i apagat i la temperatura; Fan per triar entre 4 velocitats de ventilació i Autorestart rearma automàticament l'equip en cas de caiguda de subministrament.