Barcelona, 22 de desembre de 2017.- Els Splitsamb bomba de calor de Fujitsu ofereixen la millor climatització també a l'hivern, càlida i silenciosa, per molt fred que faci en l'exterior. Una solució per a tots els dies de l'any que ofereix la temperatura ideal independentment del calendari.
El 87% dels usuaris que tenen un climatitzador a les seves llars també disposen de la manera bomba de calor, no obstant això, només el 50% utilitza aquesta funció com a calefacció per a les seves llars. 
La majoria dels consumidors associen els Splitsamb l'aire condicionat que ajuda a superar els rigors de l'estiu i molts ignoren que els Splitsamb bomba de calor són també el millor aliat a l'hivern, climatitzant l'aire de manera més ràpida, eficient i silenciosa per molt baixes que siguin les temperatures en l'exterior
En els últims anys, els Splits amb bomba de calor s'estan configurant com la millor opció de climatització per a tots els dies d'any i per potenciar aquesta idea, Fujitsu ha llançat una campanya de comunicació sobre la bomba de calor de Fujitsu, que ens acompanyarà durant els mesos de fred en diferents suports i formats en mitjans de comunicació i xarxes socials.

SINF 0441 EUROFRED 171222

La millor temperatura, tot l'any
La bomba de calor de Fujitsu no només permet gaudir de la millor temperatura els 365 dies de l'any, també redueix el consum energètic i ajuda a protegir el medi ambient. Aquest innovador sistema de calefacció absorbeix la calor present en l'aire e

xterior i ho transporta cap a un ambient interior a climatitzar. La principal font d'energia prové de la calor existent en l'aire i per això el seu consum és molt baix i ecològic.

Les bombes de calor Fujitsu són equips reversibles, és a dir, aporten, en un sol equip, tant fred a l'estiu, com a calor a l'hivern, en funció de la temperatura exterior i de les nostres preferències oferint practicitat i confort per gaudir del clima ideal en la llar durant tot l'any.

Avantatges de la bomba de calor
Les bombes de calor Inverter són els únics sistemes que permeten tenir calefacció i aire condicionat en un sol equip. Les bombes de calor no necessiten d'un manteniment constant, solament requereixen d'una neteja dels filtres cada cert temps, ja que l'equip compta amb un circuit tancat que evita fugides de gas refrigerant. A més, les bombes de calor són sistemes respectuosos amb el medi ambient perquè no desprenen a l'atmosfera gasos de combustió com el CO2.
Tots els equips bomba de calor Fujitsuexpliquen a més amb tecnologia invertergràcies a la quin mantenim la temperatura de la nostra llar constant, reduïm encara més el consum energètic de l'equip (reducció del consum fins a un 50% respecte a sistemes no inverter), allarguem el cicle de vida del compressor i reduïm el nivell sonor de l'equip. Amb les bombes de calor Inverter de Fujitsugaudiràs de tots els avantatges.
En comparació d'altres sistemes de calefacció com a calderes de gas o radiadors elèctrics, el sistema Inverter és sinònim d'estalvi energètic en calefacció ja que aporta fins a 4’4kW per cada 1kW consumit, estalviant més del 30% respecte a altres sistemes de calefacció, disminuint el cost de la factura d'electricitat. A més, el Coeficient d'Eficiència Energètica (SCOP) de tots els equips de Fujitsu és un dels més alts del mercat atorgant la classe energètica A++.
El consum elèctric de les bombes de calor permet pagar només pel que es consumeix, a diferència de les calderes de gas sobre les quals recau una quota en donar-se d'alta.

Més prestacions
Control d'estalvi energètic
L'equip compta amb un detector de moviment anomenat Human Sensor que es troba en la unitat interior i permet detectar la presència humana en una estada i regula de forma automàtica el funcionament de la unitat segons les necessitats reals. 

Funció 10º HEATGràcies a aquesta funció la temperatura mai baixa de 10ºC amb l'objectiu d'assegurar que l'estada no estigui excessivament fregeixi a la nostra tornada, i així mantenir un mínim nivell de temperatura que ens ajudi a recuperar ràpidament el confort.

Major potència en calefacció
Gràcies al nou bescanviador de calor i a l'ús d'un compressor d'alta potència, la sèrie Slideés capaç de funcionar amb temperatures exteriors de fins a -20ºC, aquesta característica és d'enorme avantatge per als climes més freds.

Silenciós
No solament les unitats interiors són súper silencioses (21dBA), també les noves unitats exteriors Fujitsu tenen un baix nivell sonor i a més la seva funció Low Noise permet reduir 3dBA més el nivell sonor de la unitat exterior, la qual cosa resulta d'enorme importància per guanyar en confort a casa i evitar molèsties als veïns.